Laatste Nieuws

1 June 2023

Grolsch sleept Asahi Global Philosophy Award in de wacht in Tokyo

Koninklijke Grolsch heeft tijdens de Asahi Global Philosophy Awards in Tokyo de Grand Prix in ontvangst mogen nemen voor haar warmteleveringsproject met Twence. Tijdens de wereldwijde ceremonie, die online te volgen was en waaraan Asahi collega's wereldwijd enthousiast deelnamen, won Grolsch de Grand Prix Award met unanieme stemmen van de jury.  Na een uitstekende en boeiende presentatie werd "For Hops" uit Tsjechië door het online publiek als beste verkozen en kreeg de publieksprijs. De Award of Excellence ging naar het project "Global Rollout of Technology for Developing Next-Gen Non-Alcoholic Beverages" van AGH Japan. 
 
Het Grand Prix winnende Grolsch team, vertegenwoordigd door Susan Ladrak (Sustainability Manager) en Koert van´t Hof (Corporate Affairs Director) van Koninklijke Grolsch ontving een speciaal voor de AGP AWARDS gemaakt geschenk, gemaakt in samenwerking met ambachtslieden van traditionele Japanse ambachten zoals Edo Kiriko. Bovendien mogen zij een miljoen yen (ca. 6 700 euro) doneren aan een liefdadigheidsorganisatie naar keuze. "Het is een geweldige realisatie van AGP omdat het werk alle verwachte elementen van de wedstrijd bevat. De juryleden hebben unaniem besloten, wat een geweldige prestatie is. Dit project leidt ons naar een betere toekomst en zet ons aan tot deel twee van de duurzame strategie. Ik hoop dat dit project zal worden uitgebreid in het hele bedrijfsleven en andere industrieën," zei Atsushi Katsuki-san, CEO van Asahi Group Holdings, terwijl hij sprak over het winnende project. Het online publiek juichte en prees het project met opmerkingen als "duurzaamheid is een cruciale kwestie voor alle mensen in de wereld", "zo groen, zo gedurfd", "onze groene dromen leven", "de reis naar duurzaamheid is niet alleen voor Asahi maar voor ons allemaal van groot belang", "plop, plop, Grolsch".
 
Proficiat aan alle collega's die met visie, inzet en hoop op een betere wereld aan deze projecten hebben gewerkt!
 
Asahi Global Philosophy Awards
De awards zijn een initiatief van Asahi Group Holding en belonen een team of individu dat een project heeft geleid dat de waarden van onze Asahi Groepsfilosofie belichaamt: Uitdaging en innovatie, Uitmunten in kwaliteit en Gedeelde inspiratie. Aangezien dit een wereldwijd evenement is, krijgt iedereen de kans om kennis te maken met de projecten van andere collega's over de hele wereld en om het bredere bedrijf te ontdekken en te leren kennen. 
 
Terug