Werken bij Grolsch is jezelf - samen met je collega's - dagelijks inzetten voor de verbetering en groei van onze organisatie. En natuurlijk voor de tevredenheid van onze klanten en consumenten. We willen mooie momenten bijzonder maken. Dat doen we met energie, passie, focus en plezier.

We houden van uitgesproken collega's met concrete plannen. Collega's die hun verantwoordelijkheid nemen en hun eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan; dagen je uit om te zien wat je kunt en jezelf verder te ontwikkelen. De lat ligt daarbij hoog. Het resultaat telt!

Zodra je bij ons binnenloopt voel je de trots. Trots op onze merken, ons bedrijf, ons vakmanschap en natuurlijk op onze bieren. Dat zit in ons DNA. Net als duurzaam en verantwoord ondernemen, in alles wat we doen. Omdat we geloven dat dat ons - en de wereld om ons heen - verder brengt. 

Student

Volg jij een studie aan het HBO of aan de universiteit en ben je op zoek naar een inspirerende stage- of afstudeerplek? Dan biedt Grolsch zeker mogelijkheden! Wij geloven in de kracht van samenwerking met studenten en bieden daarom regelmatig interessante stage- of afstudeermogelijkheden voor studenten. Hierin ga je de uitdaging aan om de theorie die je geleerd hebt om te zetten in de praktijk. Vacatures worden jaarlijks in april/mei en november online gezet.

 

Young Professional

Heb jij recentelijk een academische opleiding afgerond of studeer je op korte termijn af? Grolsch is op zoek naar jonge academici die zich onderscheiden door intelligentie, persoonlijkheid en ondernemersgeest. Als Young professional kun je geselecteerd worden voor ons Young Development Program. Tijdens het programma ontdekken kandidaten waar hun talenten liggen en wat ze verder willen ontwikkelen. Natuurlijk met als doelstelling straks succesvol een managementfunctie te kunnen vervullen.

Starter

Je bent net afgestudeerd of al een tijdje aan het werk en klaar voor de volgende stap in je carrière. Je wilt niet 'zomaar' een baan, maar werken aan een A-merk bij een toonaangevend bedrijf, waar met veel passie en vakmanschap aan een aansprekend product wordt gewerkt. Een bedrijf waar je jezelf zowel professioneel als persoonlijk verder kunt ontwikkelen, waar je de kans krijgt om stappen te maken. Ben jij klaar voor een carrière bij Grolsch?
 

Professional

Je hebt al een aantal jaren werkervaring en inmiddels een mooie carrière opgebouwd. Maar je vraagt je af of je eigenlijk nog wel op de juiste plek zit. Daagt je werk je nog uit? Heb je nog genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Als je toe bent aan een nieuwe uitdaging en klaar bent voor de top, dan ben je bij Grolsch aan het juiste adres!

Grolsch

Onze bedrijfscultuur

 
Bij Grolsch kom je terecht in een professionele en open bedrijfscultuur. Onze focus ligt daarbij op het behalen van resultaat en het nemen van je verantwoordelijkheid. De sfeer is informeel en je loopt makkelijk bij collega’s binnen. We waarderen en respecteren elkaar en hechten aan een veilige en prettige werkomgeving. Integriteit en teamwork zijn voor ons belangrijk. Wij geloven dat iedereen het in zich heeft om zich te ontwikkelen en te groeien. Daarin willen we graag investeren. Je krijgt de ruimte om je talenten te tonen en jezelf verder te ontplooien. Je kunt zijn wie je bent om het maximale uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen.

Onze mensen

 
Grolsch is in alle opzichten een bijzonder bedrijf, dat steunt op bijzondere mensen. Bij Grolsch zijn we anders dan anderen. Generatie na generatie hebben we onze eigen weg gevolgd en dingen ánders gedaan. Niet om dwars te liggen, maar om bij het brouwen, verpakken en distribueren van bier béter te zijn dan de anderen. We zijn ondernemend van karakter en inventief. We houden van nieuwe uitdagingen en gaan voor kwaliteit, zowel bij onze manier van werken als bij wat we maken. We brouwen bier en dat doen we met veel passie, vakmanschap en inzet. We willen graag gewaardeerd worden om wat we doen, om het kwaliteitsbier dat we brouwen en de manier waarop we werken.
 
Benieuwd wie je zoal tegen kunt komen in onze brouwerij? Onze medewerkers vertellen graag hoe zij werken bij Grolsch ervaren.

De Klok Dranken

Op deze website ‘Werken bij Grolsch’ vind je ook de vacatures van onze drankenhandel De Klok Dranken. De Klok Dranken BV is een dochteronderneming van de Grolsche Bierbrouwerij Nederland BV. De drankengroothandel levert vanuit de regionale vestigingen in Delfgauw, Deventer, Groningen, Groenlo en Helmond een compleet pakket dranken (bieren, frisdranken, gedistilleerd en wijnen) en diverse horecagerelateerde artikelen aan horecaondernemers, slijterijen, sportverenigingen, evenementen en bedrijven. Tevens is De Klok Dranken exclusief leverancier van Grolsch fusten in het eigen rayon.

 

 

 

De Klok Dranken BV is een ondernemende, hands-on organisatie met een regionale focus. De inzet en betrokkenheid van de medewerkers drukt een duidelijke stempel op de bedrijfscultuur. Ondernemerschap, service aan klanten, loyaliteit en respect voor de regionale cultuur zijn kenmerkend voor de organisatie en voor de medewerkers van De Klok.

 

De Klok Dranken

Tempo-Team

Naast de vacatures die je op deze site kunt vinden, hebben we bij Grolsch regelmatig vacatures die ingevuld worden door ons inhouse uitzendbureau Tempo-Team. Zij hebben een eigen kantoor binnen de brouwerij en dragen onder andere zorg voor het werven, selecteren, introduceren en inplannen van flexmedewerkers. Hierbij kun je denken aan functies als productiemedewerker, operator of machineleider op diverse niveaus. Ook (tijdelijke) kantoorfuncties worden regelmatig ingevuld door ons uitzendbureau.

 

 

 

Lijkt het jou wat om je loopbaan binnen Grolsch te beginnen via Tempo-Team? Neem dan snel contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Tempo-Team Inhouse Services
E: tempoteam@grolsch.nl
T: 053-48 33 319