Werken bij Grolsch is jezelf - samen met je collega's - dagelijks inzetten voor de verbetering en groei van onze organisatie. En natuurlijk voor de tevredenheid van onze klanten en consumenten. We willen mooie momenten bijzonder maken. Dat doen we met energie, passie, focus en plezier.

 

 

We houden van uitgesproken collega's met concrete plannen. Collega's die hun verantwoordelijkheid nemen en hun eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan; dagen je uit om te zien wat je kunt en jezelf verder te ontwikkelen. De lat ligt daarbij hoog. Het resultaat telt!

Zodra je bij ons binnenloopt voel je de trots. Trots op onze merken, ons bedrijf, ons vakmanschap en natuurlijk op onze bieren. Dat zit in ons DNA. Net als duurzaam en verantwoord ondernemen, in alles wat we doen. Omdat we geloven dat dat ons - en de wereld om ons heen - verder brengt. 

De Klok Dranken

Als dochteronderneming van Grolsch verzorgt De Klok Dranken de distributie van dranken in heel Nederland. Aan wat voor klanten kun je dan denken? Horecaondernemers, slijterijen, sportverenigingen, evenementen en bedrijven. Hiermee zijn ze de grootste drankenhandel van Nederland. Naast een mooi portfolio aan Grolsch bieren, bestaat het assortiment uit ruim 4.500 artikelen.

 

 

De Klok is volop in beweging. Met ongeveer 170 enthousiaste en gekwalificeerde collega’s, verspreid over 5 vestigingen in Nederland - Groenlo | Deventer | Groningen | Delfgauw | Helmond – staat het klantbelang binnen De Klok altijd voorop!

De Klok Dranken

Tempo-Team

Grolsch heeft een intensieve samenwerking met Tempo Team. Als inhouse uitzendbureau werkt Tempo Team vanuit een eigen kantoor binnen onze Brouwerij, en dragen zij zorg voor de werving & selectie, introductie en het inplannen van onze flexmedewerkers. Hierbij kun je denken aan functies als productiemedewerker of operator op diverse niveaus.

 

 

Heb jij affiniteit met techniek en interesse in een baan bij Grolsch, maar beschik je nog niet over de juiste opleiding en/of ervaring? Neem dan contact op met onze collega’s van Tempo Team en vraag naar de mogelijkheden!

 

Tempo-Team Inhouse Services

E. tempoteam@grolsch.nl

T: 053 48 33 319