Ons verhaal

Wat er ook verandert in de wereld, de behoefte om samen te komen zal het niet zijn. Daarom zullen we elkaar altijd blijven opzoeken. Tijd maken voor elkaar, aandacht hebben voor elkaar. Oog voor onze sociale omgeving én voor de planeet: dat maakt het leven waardevol en geeft het betekenis en verbindende kracht. Dat is waar we bij Koninklijke Grolsch voor brouwen. Omdat wij geloven dat er geen socialer bindmiddel is dan een goed glas bier. 
 
Internationale vooruitgang 
Koninklijke Grolsch is als trotse Nederlandse brouwer onderdeel van de wereldwijd actieve Asahi Group Holdings. Dat geeft ons internationale slagkracht, maakt onze toekomst groter en opent deuren naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Als werkgever biedt het extra interessante kansen voor onze medewerkers om door te groeien in een trots bedrijf en het prachtige brouwersvak.   
 
Koninklijke Grolsch blijft Koninklijke Grolsch 
Wat altijd blijft, is het unieke, eigen karakter van Grolsch. We zullen altijd die brouwers blijven die geaard zijn in nuchterheid. Met liefde voor wat echt is en met trots op het vakmanschap dat we al meer dan 400 jaar van generatie op generatie aan elkaar doorgeven. Ontdek het nieuwe en behoud het goede, zo zien we dat. We brouwen en innoveren voor iedereen: van pils tot speciaalbieren en alcoholvrij bier. In de komende jaren zullen we ook innovatieve, licht- en non-alcoholische dranken in ons portfolio opnemen. Nieuwe tijden, nieuwe smaken en ook daar willen we mensen een plezier mee doen. Maar wat we mensen ook bieden, het zal altijd apart zijn, passend bij onze eigenzinnige kijk op het leven. Wij noemen dat Echt. Karakter. 
 
People, Planet, Portfolio, Profit 
Als je van mensen houdt, houd je ook van de aarde. De toekomst gaat ons aan, die van de wereld om ons heen, maar ook die van alle generaties na ons. Alles wat we doen heeft te maken met onze benadering van People, Planet, Portfolio, Profit. Met duurzaamheid, circulariteit, diversiteit en inclusiviteit als speerpunten houden we ons actief bezig met duurzame, sociale en maatschappelijke projecten. 
 
Echt. Karakter. 
Zo zitten we dus in elkaar. We brouwen op duurzame wijze, voor het sociale, voor het maatschappelijke, voor alle momenten die mensen dichter bij elkaar brengen. Dat doen we in een bedrijf waar diversiteit en inclusiviteit al heel lang gewoon zijn. Je bent wie je bent en we dagen je uit om jouw Echte. Karakter. te laten zien. Zo zijn we, zo brouwen we, het is wat ons Koninklijke Grolsch maakt. Echt. Karakter. 

Creating meaningful connections

Creating meaningful connections

Wat er ook verandert in de wereld, de behoefte om samen te komen zal het niet zijn. We zijn en blijven sociale wezens. We koesteren ons eigen leven, maar willen ook graag deel uitmaken van iets groters. Daarom zullen we elkaar altijd blijven opzoeken. Tijd maken voor elkaar en echte aandacht hebben voor elkaar. Oog voor onze sociale omgeving én voor de planeet. Dat is wat het leven waardevol maakt en betekenis geeft. Wij geloven dat er geen socialer bindmiddel is dan een goed glas bier. Dat is waar we voor brouwen, dat is waar we voor leven: creating meaningful connections 
Onze rol in de wereld

Onze rol in de wereld

Waar mensen samenkomen om momenten te delen en het leven te vieren, daar willen we bij zijn. Dat doen we al sinds 1615. We willen bijdragen aan elke ontmoeting die het leven van mensen verrijkt. Want we houden van mensen. We brouwen voor iedereen: van pils tot speciaalbieren én alcoholvrij. En we voelen een diepe verantwoordelijkheid voor de wereld waar we deel van uitmaken én voor de generaties na ons. Daarom brouwen en handelen we zo duurzaam mogelijk en vinden we circulariteit, diversiteit en inclusiviteit al heel lang gewoon. Dit is wie we zijn, dit is hoe we brouwen.  
Onze manier van werken

Onze manier van werken

Open en direct zijn, dat vinden we belangrijk. Met respect voor elkaar, maar altijd duidelijk in wat je bedoelt. Want dat maakt vooruitgang mogelijk. We werken samen vanuit een gedeelde passie om mooie momenten bijzonder te maken. We houden van echt en daar nemen én geven we elkaar graag de tijd voor. Je bent wie je bent, je bent mens en dat is het enige wat telt, vinden we. We dagen elkaar graag uit, nemen onze verantwoordelijkheid en zijn nieuwsgierig naar de toekomst; we ontdekken nieuwe dingen én bewaren graag het goede. Al meer dan 400 jaar. Dat maakt ons trots en geeft ons karakter. Echt.karakter.