Onze Kijk & Ambitie

 

Grolsch is een sterk merk en een onderneming met een uitgesproken identiteit. Onze missie, ambitie en manier van werken laten zien wat voor ons belangrijk is.
 

Onze missie: wij brouwen bijzondere momenten met karakter

Onze ambitie: mensen inspireren om bewuster te drinken

Onze manier van werken:

   -  we doen wat we beloven

   -  we zijn sterker als we samenwerken

   -  we zijn duidelijk en daadkrachtig in alles wat we doen

   -  we brengen het beste in onze mensen naar boven

   -  we zijn ruimdenkend en bedenken betere manieren

 

Wij brouwen bijzondere momenten met karakter

Wij brouwen bijzondere momenten met karakter

 

Grolsch is anders, eigenzinnig. Wij noemen dat karakter. Karakter is je niet laten leiden door anderen, maar het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. Jezelf kunnen zijn; echt, oprecht en authentiek. We willen een werkplek creëren waar iedereen zich welkom voelt - ongeacht onze verschillen - en waar elke werknemer zich erkend en gewaardeerd voelt.

Grolsch gelooft dat echtheid de wereld mooier maakt. Af en toe even stil staan en oprecht genieten van het moment. Proeven, beseffen, beleven. Bij elke slok die je neemt. Bewust genieten, op een moment dat het jóu uitkomt en met een bier dat bij jóu past.  Gebrouwen met passie en vakmanschap.

Echt. Karakter.

Wij inspireren mensen om bewuster te drinken

Wij inspireren mensen om bewuster te drinken

 

Bewust genieten op een moment dat het jóu uitkomt en met een bier dat bij jóu past. Of dit nou is met een mooi glas pils, een alcoholvrij bier, een speciaalbiertje of een ijskoude Viper: wij bieden een passend bier voor elk moment van de dag.

Bij ons weet je zeker dat onze bieren zijn gebrouwen met vakmanschap én met aandacht voor milieu, mens en maatschappij. Dat is pas echt bewust genieten.

Echt. Karakter.

Onze manier van werken

Onze manier van werken

 

Grolsch is anders, eigenzinnig. Wij noemen dat karakter. We zijn ruimdenkend en altijd op zoek naar betere manieren. Duidelijk, daadkrachtig en we doen wat we beloven. We zijn ambitieus, brengen het beste in elkaar naar boven en werken graag met iedereen samen, want samen staan we sterker.

Vanuit overtuiging en met lef kiezen we onze eigen weg. Authentiek en doelbewust. We zeggen waar we voor staan en staan voor wat we zeggen. Al meer dan 400 jaar.

Echt. Karakter.