Onze Kijk & Ambitie

 

Grolsch is een sterk merk en een onderneming met een sterke identiteit. Met onze missie, ambitie en manier van werken geven we aan wat we belangrijk vinden.

Onze missie: Wij brouwen bijzondere momenten met karakter.

Onze ambitie: De winnende brouwerij van Nederland

Onze manier van werken: Onze 'challenger mindset':

     - ambitieuze doelen stellen

     - eigenaar voelen van de prestatie

     - focus op wat echt belangrijk is

Wij brouwen bijzondere momenten met karakter

Wij brouwen bijzondere momenten met karakter

 

Grolsch is anders, eigenzinnig. Wij noemen dat karakter. Karakter is je niet laten leiden door anderen, maar het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. Jezelf kunnen zijn; echte, oprecht en authentiek.

Grolsch gelooft dat echtheid de wereld mooier maakt. Af en toe even stil staan en oprecht genieten van het moment. Proeven, beseffen, beleven. Bij elke slok die je neemt. Voor iedere gelegenheid een passend bier. Met passie en vakmanschap gebrouwen.

 

Echt. Karakter.

De winnende brouwerij van Nederland

De winnende brouwerij van Nederland

 

Wij geloven in onze bieren. Al meer dan 400 jaar. We hebben de mensen, de merken en het vakmanschap. De lat ligt hoog. Met een duidelijk doel voor ogen. We zijn alert, durven kritisch te zijn, keuzes te maken en daadwerkelijk aan te pakken. Voortdurend dagen we onszelf én anderen daarbij uit. En we leveren, altijd, wat er ook gebeurt. Samen gaan we voor het maximaal haalbare. 

 

We are a company of winners.

 

Echt. Karakter.

Onze 'challenger mindset'

Onze 'challenger mindset'

 

Grolsch is ambitieus: we willen winnen, de beste zijn. Voor onze klanten, consumenten en relaties elke dag opnieuw het verschil maken. Onze focus is het resultaat. We werken op basis van duidelijke doelstellingen en voelen ons eigenaar van de prestaties. Met een 'alsof het mijn eigen bedrijf is' mentaliteit.

 

We denken in groei, mogelijkheden en vernieuwing. Houden van uitdagingen en inventieve oplossingen. Vanuit overtuiging en met lef kiezen we onze eigen weg. Authentiek en doelbewust. We zeggen waar we voor staan en staan voor wat we zeggen. Al meer dan 400 jaar.

 

Echt. Karakter.