Als je bij Grolsch werkt draag je, samen met je collega’s, dagelijks bij aan de verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. 

We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. We geloven dat het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen.

Ontwikkeling

Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling; waar nodig investeren we in relevante trainingen en opleidingen.

 

Samen met je leidinggevende bespreek je met enige regelmaat jouw ontwikkelingspunten. Deze ontwikkelingspunten kunnen betrekking hebben op je huidige functie of een eventuele vervolgstap in je carrière. Heb je jouw interesse voor een andere functie en/of volgende stap kenbaar gemaakt, dan wordt vervolgens de haalbaarheid hiervan onderzocht en beoordeeld. Wanneer er behoefte is aan opleidingen en/of trainingen mag je ervan vanuit gaan dat Grolsch hiervoor samenwerkt met kwalitatief goede opleidingsinstituten en trainingsbureaus.

 

 

 

Young Development Program

Gezocht: Young Professionals

Je hebt een academische achtergrond, staat aan het begin van je carrière. Je staat te popelen om aan de slag te gaan in een managementfunctie. Je wilt leren, uitdagingen aangaan en keihard werken. Herken jij je in dit profiel? Dan is het Young Development Program wat voor jou!
 

Young Development Program

Het Young Development Pogram is opgezet om young potentials voor te bereiden op een toekomstige managementfunctie. Samen met andere Grolsch professionals uit verschillende vakgebieden volg je gedurende anderhalf jaar een intensief programma.

Tijdens het programma ontdekken de kandidaten waar hun talenten liggen en wat ze verder willen ontwikkelen. Natuurlijk met als doelstelling straks succesvol een managementfunctie te kunnen uitvoeren. Naast individuele praktijkopdrachten zijn er ook theorie- en groepsopdrachten: presentaties houden, interviews doen met stakeholders en feedback geven aan elkaar. Het is geen vrijheid, blijheid, maar keihard werken aan je eigen ontwikkeling. Tijdens de kick off leren de kandidaten elkaar wat beter kennen en krijgen ze informatie over het programma. Daarna volgen vier modules:

  • Ontdek je talent
  • Zie de ander
  • Hoe presenteer je jezelf?
  • Wat betekent leiderschap voor jou?

Stage en afstuderen

Volg jij een studie aan het MBO, HBO of aan de universiteit en ben je op zoek naar een inspirerende stage- of afstudeerplek? Dan biedt Grolsch zeker mogelijkheden! Wij geloven in de kracht van samenwerking met studenten en bieden daarom regelmatig interessante stage- of afstudeermogelijkheden. Ga de uitdaging aan om de theorie die je hebt geleerd om te zetten in de praktijk

Vacatures vind je op onze vacaturesite