Welkom bij Grolsch!

 

Grolsch is anders, eigenzinnig. Wij noemen dat karakter. Karakter is je niet laten leiden door anderen, maar het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. Jezelf kunnen zijn; echt, oprecht en authentiek.

Grolsch gelooft dat echtheid de wereld mooier maakt. Af en toe even stil staan en oprecht genieten van het moment. Proeven, beseffen, beleven. Bij elke slok die je neemt. Voor iedere gelegenheid een passend bier. Met passie en vakmanschap gebrouwen.

Wij brouwen bijzondere momenten.

 

Zodra je bij ons binnenloopt, voel je de trots. Trots op onze merken, ons bedrijf, ons vakmanschap en natuurlijk op onze bieren. Dat zit in ons DNA.

 

Met duurzaam.karakter.

 

Net als duurzaam en verantwoord ondernemen, in alles wat we doen. Omdat we geloven dat dat ons - én de wereld om ons heen - verder brengt.

 

Duurzame highlights 2022

Nieuws

GEZOCHT: Nieuw woord voor ‘vrijwilliger’

GEZOCHT: Nieuw woord voor ‘vrijwilliger’

12-09-2023 18:08:27
Impactmakers, helpende handjes, empowerment partners of goodwill ambassadeurs; wie nieuwe vrijwilligers zoekt, zal de taal van de doelgroep moeten spreken. Daarom slaan Humanitas en Grolsch in een ‘Een Ode aan…’ de handen ineen met niemand minder dan artiest Dio en roepen Nederland op om het woord vrijwilliger af te stoffen en te herformuleren. Immers, elkaars taal spreken bevordert het gevoel van verbondenheid en inclusie en dat is precies waar we naar op zoek zijn in de strijd tegen eenzaamheid.
Grolsch en FC Twente introduceren met trots Clubliefde!

Grolsch en FC Twente introduceren met trots Clubliefde!

30-08-2023 09:03:41
Grolsch en FC Twente zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen hechten wij veel waarde aan mooie dingen in het leven; vriendschap, voetbal en tijd voor elkaar. Met dat in de gedachten heeft Grolsch samen met FC Twente de handen ineengeslagen om een uniek bier te creëren voor een uniek moment, gebrouwen in kleine hoeveelheden in de Grolsch Proefbrouwerij.
Emily Pittman nieuwe Managing Director Koninklijke Grolsch

Emily Pittman nieuwe Managing Director Koninklijke Grolsch

28-07-2023 08:25:04
Koninklijke Grolsch kondigt de benoeming aan van Emily Pittman als nieuwe Managing Director. Emily neemt het stokje over van Petra Maricova (Finance Director), die de afgelopen maanden als interim Managing Director fungeerde na het vertrek van Andrei Haret.

Werken bij Grolsch

VACATURES

Bij Grolsch en De Klok Dranken hebben we geregeld uitdagende en leuke vacatures. Klok op onderstaande button om al onze vacatures te zien.

JOUW CARRIÈRE BIJ GROLSCH

Dagelijks bijdragen aan de verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. Daar ben je mee bezig als je werkt bij Grolsch. Wij geloven dat het beste bier gemaakt wordt met de inzet van de beste mensen.

ONZE VAKGEBIEDEN

Binnen de muren van Grolsch komen verschillende beroepen tot volle bloei: van operator tot brandmanager, van analist tot chauffeur en van accountmanager tot HR assistent.