Welkom Bij Grolsch

Grolsch is anders, eigenzinnig. Wij noemen dat karakter. Karakter is je niet laten leiden door anderen, maar het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. Jezelf kunnen zijn; echt, oprecht en authentiek.

Grolsch gelooft dat echtheid de wereld mooier maakt. Af en toe even stil staan en oprecht genieten van het moment. Proeven, beseffen, beleven. Bij elke slok die je neemt. Voor iedere gelegenheid een passend bier. Met passie en vakmanschap gebrouwen.


Echt. Karakter.

Grolsch introduceert Herfstbier 0.0%  tijdens Military Boekelo-Enschede

Grolsch introduceert Herfstbier 0.0% tijdens Military Boekelo-Enschede

08-10-2019 10:23:33
Grolsch introduceert Grolsch Herfstbier 0.0% als onderdeel van de Grolsch Proeverij met daaraan voorafgaand een exclusieve primeur voor de Military Enschede-Boekelo.
Grolsch en Brouwersnös brouwen samen ‘Kloeck Volck’ voor Slag om Grolle

Grolsch en Brouwersnös brouwen samen ‘Kloeck Volck’ voor Slag om Grolle

26-09-2019 08:59:20
Nieuw speciaalbier exclusief verkrijgbaar rondom de Slag om Grolle 2019
Grolsch leidt vakmannen op

Grolsch leidt vakmannen op

25-09-2019 13:00:46
Vakmanschap is Meesterschap. En dat vakmanschap blijven we graag verder ontwikkelen en doorgeven! De eerste collega’s hebben onze eigen bedrijfsopleiding ‘Vakman Grolsch’ met succes doorlopen. In samenwerking met het ROC van Twente mogen 16 collega’s zich inmiddels Procesoperator A noemen. En de tweede lichting is alweer van start gegaan!

Jouw carrière bij Grolsch

Dagelijks bijdragen aan de verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. Daar ben je mee bezig als je werkt bij Grolsch. Wij geloven dat het beste bier gemaakt wordt met de inzet van de beste mensen.

Onze vakgebieden

Binnen de muren van Grolsch komen verschillende beroepen tot volle bloei: van operator tot brandmanager, van analist tot chauffeur en van accountmanager tot HR assistent.