Welkom bij Grolsch!

 

Grolsch is anders, eigenzinnig. Wij noemen dat karakter. Karakter is je niet laten leiden door anderen, maar het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. Jezelf kunnen zijn; echt, oprecht en authentiek.

Grolsch gelooft dat echtheid de wereld mooier maakt. Af en toe even stil staan en oprecht genieten van het moment. Proeven, beseffen, beleven. Bij elke slok die je neemt. Voor iedere gelegenheid een passend bier. Met passie en vakmanschap gebrouwen.

Wij brouwen bijzondere momenten.

 

Zodra je bij ons binnenloopt, voel je de trots. Trots op onze merken, ons bedrijf, ons vakmanschap en natuurlijk op onze bieren. Dat zit in ons DNA.

 

Met duurzaam.karakter.

 

Net als duurzaam en verantwoord ondernemen, in alles wat we doen. Omdat we geloven dat dat ons - én de wereld om ons heen - verder brengt.

 

DVO verslag 2021

Nieuws

Grolsch introduceert nieuw alcoholvrij speciaalbier: Zomertijd 0.0%

Grolsch introduceert nieuw alcoholvrij speciaalbier: Zomertijd 0.0%

09-03-2023 08:19:26
Na de succesvolle introductie van Grolsch Herfstbier 0.0% en Weizen 0.0% introduceert Grolsch nu een zomers 0.0% speciaalbier: Grolsch Zomertijd 0.0%. Grolsch biedt hiermee een verantwoord alcoholvrij alternatief om van te genieten in het voorjaar en de zomer. Met deze introductie speelt Grolsch in op de groeiende vraag naar alcoholvrije speciaalbieren in Nederland.
Grolsch neemt tweede Lean & Green star in ontvangst

Grolsch neemt tweede Lean & Green star in ontvangst

07-03-2023 00:00:00
Vandaag mochten we onze tweede Lean & Green NL star in ontvangst nemen. Een mooie waardering voor onze inspanningen om onze distributiestromen - waaronder kelderbier, export en De Klok Dranken - verder te verduurzamen. Ook veel dank aan onze partners Bolk Transport bv, Combi Terminal Twente B.V. en Heisterkamp Transportation Solutions, zonder hen was dit ons niet gelukt.
Grolsch neemt nieuwe warmteleiding Twence in gebruik

Grolsch neemt nieuwe warmteleiding Twence in gebruik

22-12-2022 16:39:08
Vanaf vandaag maakt de Grolsche bierbrouwerij gebruik van duurzame warmte van Twence. Een primeur, want het is het eerste bedrijf dat rechtstreeks duurzame warmte van Twence ontvangt in de vorm van warm water en dit inzet voor industriële processen, zoals het opwarmen van pasteurs en spoelmachines. De brouwer zet hiermee opnieuw een grote stap in haar energietransitie ambitie om een klimaat neutrale brouwerij te worden. Vanmiddag werd de warmteleiding feestelijk in gebruik genomen in aanwezigheid van onder andere Andries Heidema, commissaris van de Koning in de provincie Overijssel en burgemeester van Enschede, Roelof Bleker.

Werken bij Grolsch

VACATURES

Bij Grolsch en De Klok Dranken hebben we geregeld uitdagende en leuke vacatures. Klok op onderstaande button om al onze vacatures te zien.

JOUW CARRIÈRE BIJ GROLSCH

Dagelijks bijdragen aan de verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. Daar ben je mee bezig als je werkt bij Grolsch. Wij geloven dat het beste bier gemaakt wordt met de inzet van de beste mensen.

ONZE VAKGEBIEDEN

Binnen de muren van Grolsch komen verschillende beroepen tot volle bloei: van operator tot brandmanager, van analist tot chauffeur en van accountmanager tot HR assistent.