Welkom Bij Grolsch

Grolsch is anders, eigenzinnig. Wij noemen dat karakter. Karakter is je niet laten leiden door anderen, maar het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. Jezelf kunnen zijn; echt, oprecht en authentiek.

Grolsch gelooft dat echtheid de wereld mooier maakt. Af en toe even stil staan en oprecht genieten van het moment. Proeven, beseffen, beleven. Bij elke slok die je neemt. Voor iedere gelegenheid een passend bier. Met passie en vakmanschap gebrouwen.


Echt. Karakter.

Grolsch verlengt sponsorschap bij De Graafschap

Grolsch verlengt sponsorschap bij De Graafschap

27-06-2019 11:11:37
De Graafschap en Koninklijke Grolsch verlengen hun langdurige samenwerking met 2 jaar tot een nieuwe periode van 6 jaar. Afgelopen woensdag werden de handtekeningen gezet onder de nieuwe samenwerkingsovereenkomst.
Grolsch en Military Boekelo-Enschede verlengen contract

Grolsch en Military Boekelo-Enschede verlengen contract

20-06-2019 10:25:11
Koninklijke Grolsch en Military Boekelo-Enschede hebben hun samenwerking met een meerjarige overeenkomst verlengd.
Evenementenhal en Grolsch verlengen samenwerking

Evenementenhal en Grolsch verlengen samenwerking

18-06-2019 12:17:00
Evenementenhal (locaties Hardenberg en Gorinchem), onderdeel van Easyfairs Nederland, en Koninklijke Grolsch hebben hun samenwerking met een meerjarige overeenkomst verlengd.

Jouw carrière bij Grolsch

Dagelijks bijdragen aan de verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. Daar ben je mee bezig als je werkt bij Grolsch. Wij geloven dat het beste bier gemaakt wordt met de inzet van de beste mensen.

Onze vakgebieden

Binnen de muren van Grolsch komen verschillende beroepen tot volle bloei: van operator tot brandmanager, van analist tot chauffeur en van accountmanager tot HR assistent.