Hieronder vind je al onze actuele vacatures.
Elk jaar hebben we bij Grolsch ook veel ruimte voor stagiaires. Blijf onze site hiervoor goed in de gaten houden, oktober en april zijn de maanden waarin wij onze nieuwe stagevacatures publiceren!

Mocht je nog vragen hebben over een vacature of de sollicitatieprocedure, neem dan contact met ons op.

OVERZICHT VAN ONZE ACTUELE VACATURES.

 

Stage Sales Retail


Ben jij een gedreven en enthousiaste hbo-student en zoek jij een uitdagende stage in Sales? Krijg jij energie van het werken in een FMCG-omgeving? Dan biedt Koninklijke Grolsch je hierbij de kans!

Stage Sales Retail

 

Medewerker Klantenservice - De Klok Dranken Groenlo


Als schakel tussen onze organisatie en onze klanten weet jij elke klant tevreden te houden!

 

 

Medewerker Klantenservice - De Klok Dranken Deventer


Als schakel tussen onze organisatie en onze klanten weet jij elke klant tevreden te houden!

 

 

Jr. Accounting & Reporting Analyst


Focus op kwaliteit vanuit de ambitie om excellent te presteren en impact te hebben op de organisatie van Grolsch! Hoe? Als Jr. Accounting & Reporting Analyst, ondersteund met ons Young Development Program!

 

 

Stage Online Marketing - De Klok Dranken


Ben jij een hbo-student en heb jij affiniteit met Online Marketing? Word je omschreven als creatief, zelfstandig en durf je initiatief te nemen en dingen aan te pakken? Kom stage lopen bij Grolsch!
 

 

Horeca Accountmanager New Business Super Premium Brands


Met jouw eigen kijk op de wereld en op bier, zorg jij voor winst en toegevoegde waarde!

Hoe? Als Horeca Accountmanager New Business voor onze ’super premium brands’ Asahi Super Dry & Peroni!
Waa

 

Financieel Specialist


Toe aan je tweede carrièrestap als Finance Professional? Wij bieden je de kans jouw carrière te vervolgen en verder te ontwikkelen binnen Grolsch! Binnen onze afdeling Sales Support is een vacature ontstaan voor een Financieel Specialist (fu

 

Stage Trade & E-commerce Marketing Retail


"Understanding how one's target consumers behave as shoppers, in different channels and formats, and leveraging this intelligence to the benefit of all stakeholders, defined as brands, consumers, retailers and shoppers."

Van

 

Stage Brand Ambassador Festival


Leef jij voor de horeca, festivals en alles waar het bruist? Ken jij de laatste trends en ontwikkelingen omdat je nieuwsgierig van aard bent en het allemaal beleefd wilt hebben? Kom stage lopen bij Grolsch op de leukste stageplek die we hebben!

 

HR Business Analyst - Young Potential


Vanuit een analytische en kritische blik impact hebben op de organisatie van Grolsch!

 

 

Stage HR


Ben jij een hbo-student en heb jij affiniteit met Human Resources? Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage en krijg jij energie van een FMCG omgeving? Dan biedt Koninklijke Grolsch je hierbij de kans!

Stage

 

Stage IT


Ben jij een MBO student en heb jij affiniteit met ICT? Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage en geeft het jou energie om in een FMCG omgeving jouw skills optimaal te benutten en te ontwikkelen? Kom stage lopen bij Grolsch!

 

Stage Marketing Operations


Direct aan de slag met de merkbeleving van topmerken? Wij bieden een ideale meewerkstage voor een talent dat zich klaar wil stomen voor een verdere marketing carrière. Je bent volwaardig onderdeel van het team Marketing Operations en leert v

 

Pricing & Promotional Analyst - Young Potential