Laatste Nieuws

14 October 2021

Volop aandacht voor BOB tijdens geslaagde Military Boekelo-Enschede 2021

Tijdens de 50ste editie van de Military Boekelo-Enschede hebben we samen met de organisatie van het evenement en Veilig Verkeer Nederland onze krachten gebundeld om aandacht te vragen voor de BOB campagne
 
Als brouwer stimuleren we verantwoord alcoholgebruik. Ook als het gaat om alcohol en verkeer, want die twee gaan natuurlijk niet samen. We zoeken hierin graag de samenwerking op, om zoveel mogelijk impact te kunnen hebben. Zoals met Veilig Verkeer Nederland, met wie we inmiddels een jarenlange samenwerking hebben.
 
Zowel op de Grolsch parkeerplaats als op het Military terrein was er deze editie volop aandacht voor de BOB campagne. Bij het BOB-café op het Military terrein konden bezoekers zich laten informeren over de gevolgen van alcoholgebruik in het verkeer en kon men kennis maken met ons Grolsch 0.0% portfolio. Bezoekers die aan het einde van de dag door middel van een blaastest konden aantonen dat ze een verantwoorde BOB waren, kregen een kleinigheidje en een lekkere Grolsch 0.0% mee naar huis.
 
Al met al weer een mooie samenwerking met Veilig Verkeer Nederland.
 
Terug