Laatste Nieuws

23 April 2019

Kornuit JAJEM: nieuwe biermix van pils en jenever

Kornuit JAJEM: nieuwe biermix van pils en jenever
Blik Kornuit JAJEM voorzien van oplichtend UV-design

 

Biermixen zijn momenteel vooral bekend van de Radlers en de van oorsprong Mexicaanse mixen van bier met tequila. Maar deze week komt er een volledig nieuwe biermix op de markt: Kornuit JAJEM. Deze frisse combi van bier en jenever wordt op donderdagavond 25 april voor het eerst geschonken tijdens een speciaal launch event in Amsterdam. Kornuit en JAJEM zijn twee echt Nederlandse merken die beide staan voor het creëren van mooie momenten en het vieren van het leven. Met Kornuit JAJEM bieden ze een nieuwe, frisse drank om hierop te proosten.

 

 

Licht zoet en fris van smaak
Kornuit JAJEM is een mix van Kornuit pils, JAJEM Jenever en natuurlijke citrus aroma’s. Deze biermix heeft een licht zoete, frisse smaak en 5,9% alcohol. Het is een ideale drank voor tijdens een feestje, op een festival of in de zon op het terras.

Jamie van der Will, JAJEM: “We speelden al tijdje met het idee om onze JAJEM Jenever met bier te mixen. Dat uitgerekend Kornuit op ons pad kwam, was een ‘match made in heaven’. We zijn elkaar al vaak tegen gekomen op festivals en bedienen dezelfde doelgroep. We zijn blij dat we met een jong en enthousiast team zo een stapje dichter bij onze droom komen. Met Kornuit JAJEM bieden we een heerlijk fris alternatief om optimaal te genieten tijdens de komende mooie lente- en zomerdagen.”

Christian Camps, Brand Manager Kornuit: “De biermarkt in Nederland is in beweging. Pils is met afstand nog steeds het meest gedronken bier. Maar speciaalbieren en biermixen zijn flink in opmars. Consumenten willen steeds vaker nieuwe smaken, merken en belevingen proberen. De combi van bier en jenever kennen we natuurlijk van de kopstoot. Maar Kornuit JAJEM is lichter en frisser, echt een biermix. Het heeft een andere, zoetere smaak. We denken hiermee goed aan te sluiten op de wensen van onze doelgroep.”

 

Blik met UV-design
Kornuit JAJEM komt op de markt in een strak, eigentijds 33 cl blik. Bij het design van het blik is rekening gehouden met de vele clubs en uitgaansgelegenheden waar de biermix verkrijgbaar zal zijn. Er is gebruik gemaakt van een onzichtbare UV-inkt die oplicht bij blacklight (UV)-verlichting. Hierdoor is het blik altijd opvallend en een echte eyecatcher.

 

Introductie en verkrijgbaarheid
Consumenten kunnen Kornuit JAJEM voor het eerst proeven en ontdekken op donderdagavond
25 april aanstaande in de Kopstootbar in Amsterdam. De eigenaren van JAJEM schenken die avond in hun eigen kroeg voor het eerst Kornuit JAJEM. Hoewel deze locatie anders doet vermoeden, is Kornuit JAJEM geen kopstoot. Het is een biermix die in geselecteerde horecagelegenheden, clubs en Kornuit festivals verkrijgbaar zal zijn. Zo kunnen bezoekers van onder meer Radio Radio en Straf_Werk tijdens hun festivalbezoek genieten van een Kornuit JAJEM.
 

Op de foto is aan de linkerkant het blik Kornuit JAJEM bij daglicht te zien en aan de rechterkant het blik Kornuit JAJEM bij blacklight verlichting.

 

Terug