Laatste Nieuws

18 May 2022

Koninklijke Grolsch voegt Caribisch bier toe aan portfolio

Captain Jack Original vanaf nu verkrijgbaar in horeca en op festivals

Koninklijke Grolsch - onderdeel van Asahi Europe & International – heeft een nieuwe specialiteit toegevoegd aan haar portfolio: Captain Jack Original. Een bier met 6% alcohol en de kruidigheid van de exotische Caraïben. Captain Jack is al succesvol op andere markten binnen Asahi en is sinds april ook verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

Een bier voor de zomer
“Met Captain Jack richten we ons op de avontuurlijke drinker. Een zomers bier, waarmee je meteen in Caribische sferen wordt gebracht. Je gaat ons nieuwste bier dit jaar terugzien op festivals, op het terras en in clubs. We zijn trots op deze mooie toevoeging op het huidige portfolio en geven consumenten hiermee de keuze om te genieten van de exotische en verfrissende smaak van Captain Jack”, vertelt Judit Mocsari, Brand Manager bij Koninklijke Grolsch.  

Introductie en verkrijgbaarheid
Volgens Mocsari is de introductie van het merk een logische stap. ‘’De vraag van de consument is gevarieerder geworden. Het is een zeer populaire categorie met een hoog volume, waar we met Captain Jack goed op in kunnen spelen”. Captain Jack zal in eerste instantie alleen verkrijgbaar zijn bij diverse Horeca verkooppunten door het hele land. Daarnaast is het verkrijgbaar bij verschillende festivals, waaronder de Zwarte Cross en Best Kept Secret.

Op de hoogte blijven? Volg Captain Jack dan op Instagram!
 

Terug