Laatste Nieuws

18 September 2020

Koninklijke Grolsch en Herstaco Stadion gaan partnership aan

Het Herstaco Stadion en Koninklijke Grolsch gaan een samenwerking aan voor de komende 5 jaar. Afgelopen donderdag, werden voorafgaan aan de seizoensstart de handtekeningen onder de samenwerkingsovereenkomst gezet. Grolsch is daarmee tot 2025 als sponsor verbonden aan het stadion. 
 
Tonny Vromans, één van de investeerders achter het Herstaco Stadion: ‘De keuze voor Grolsch was eigenlijk geen keuze maar een vanzelfsprekendheid. Uit de gesprekken, het voorstel en de implementatie bleek een grote mate van betrokkenheid, begrip en flexibiliteit. We zijn als Herstaco stadion ontzettend blij dat we dit partnership zijn aangegaan en kijken uit naar een mooie samenwerking!’. 
 
Ook Pieter Meijers, Regional accountmanager bij Grolsch, is blij met de samenwerking: ‘Plezier en  ontspanning is wat voetbal en Grolsch verbindt. We zijn er dan ook trots op dat we de komende jaren aan dit mooie stadion verbonden zijn. We zien uit naar de samenwerking en hopen uiteraard op veel mooie voetbalmomenten in het Herstaco stadion!’.  
 
Terug