Laatste Nieuws

23 July 2020

Koninklijke Grolsch en Go Ahead Eagles verlengen partnership

Wat goed en vertrouwd is, moet je blijven koesteren. Dat geldt ook voor de samenwerking tussen Koninklijke Grolsch, De Klok Dranken en Go Ahead Eagles. Aan het al jarenlang durende Partnership wordt een nieuwe periode van vijf jaar toegevoegd.

“Go Ahead Eagles is een belangrijke club in de geschiedenis van het betaald voetbal in Oost-Nederland”, zegt Jacco Potkamp, salesdirecteur bij Grolsch. “We zijn er daarom trots op dat we, samen met De Klok Dranken, al jarenlang een Premium Partner van Go Ahead Eagles én de Supportersvereniging zijn. Ook in deze maatschappelijk lastige tijden hebben we besloten om Go Ahead Eagles voor de komende vijf jaar te steunen. Naast de reeds bestaande samenwerking willen we dit tot uiting laten komen door met Grolsch naamgever van een van de Business Lounges te worden.”

Maatschappelijke rol
“Hoe mooi is het dat een partnership van inmiddels al twintig jaar met vijf jaar kan worden verlengd?”, zegt Jan Willem van Dop, algemeen directeur van Go Ahead Eagles. “Dat zegt iets over de relatie die Go Ahead Eagles heeft met Grolsch. Het contract bestaat uit meer dan alleen maar prijsafspraken over bierleverantie en tegenprestaties vanuit de club. Het is een contract dat veel verder gaat. Denk bijvoorbeeld aan de maatschappelijke rol die Grolsch binnen Go Ahead Eagles heeft. Zeker in deze tijd is die maatschappelijke invulling zeer welkom.”

Grolsch MVO Seats
Net als de voorgaande seizoenen blijven ook de Grolsch MVO Seats een vast onderdeel van de samenwerking tussen Grolsch en Go Ahead Eagles. “De MVO Seats zijn twee Business Seats die we in samenspraak met Go Ahead Eagles elke thuiswedstrijd beschikbaar stellen aan mensen die een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken”, vervolgt Potkamp. “Dit kan bijvoorbeeld zijn voor iemand die ziek of gehandicapt is. Maar ook mensen die minder bedeeld zijn of even in een moeilijke periode zitten, komen in aanmerking voor een stoel.”

“Ook Go Ahead Eagles is trots op de verlenging”, geeft Van Dop aan. “Daarbij streven we er gezamenlijk naar om onze supporters de komende jaren nog beter te kunnen voorzien van hun drankje. Zo wil Grolsch bijvoorbeeld meedenken over toekomstige uitbreiding van de uitgiftepunten binnen De Adelaarshorst om het onze supporters nog gemakkelijker te maken.”

 

Terug