Laatste Nieuws

6 April 2020

Grolsch start tijdelijke ‘Bier aan Huis’ service

Grolsch bezorgt sinds donderdag 2 april tijdelijk bier aan huis bij consumenten in de regio Oost-Nederland. Met deze tijdelijke service – die is ontstaan vanuit de huidige situatie rondom COVID19 - biedt Grolsch consumenten in Oost-Nederland een veilige en comfortabele optie om Grolsch bier te kunnen kopen.

In deze roerige en onzekere tijden, waarin een bezoek aan horeca en supermarkt niet meer vanzelfsprekend is, kan men in de thuisregio van Grolsch altijd terugvallen op de mooie traditie van Noaberschap. Vanuit deze gedachte is ‘Grolsch Bier aan Huis’ ontstaan. Op deze manier kunnen consumenten in Oost-Nederland die geen winkels willen of kunnen bezoeken toch voorzien worden van Grolsch bier. Bovendien kunnen veel medewerkers van Koninklijke Grolsch en De Klok Dranken hun reguliere werkzaamheden momenteel niet uitvoeren. Door deze actie - die volledig wordt uitgevoerd door eigen medewerkers - kunnen zij toch de handen uit de mouwen steken.

Speciale bierpakketen
Grolsch stelt een deel van haar assortiment beschikbaar voor de Grolsch ‘Bier aan Huis’ actie. Het betreft een aantal varianten Grolsch Premium Pilsener en Radlers, Grolsch Puur Weizen en Grolsch Frisse Lentebok. Voor deze actie, die van tijdelijke aard is, heeft de brouwer vijf verschillende pakketten samengesteld die besteld kunnen worden. Uiteraard blijft het gehele assortiment - ook in kleinere hoeveelheden - beschikbaar via de plaatselijke supermarkt of slijter.

Tijdelijke service
Grolsch Bier aan Huis is ontstaan vanuit de situatie rondom COVID19. Het is dan ook een tijdelijke service. Verder is het volgende van toepassing:

  • De minimum leeftijd om bier op de website te kopen is 18 jaar. Bij de aflevering zal de bezorger indien nodig een leeftijdscontrole doen aan de hand van een  legitimatiebewijs;
  • In verband met het COVID19 virus zal de bezorger 1,5 meter afstand houden;
  • Grolsch Bier aan Huis wordt aangeboden in de regio Oost - Nederland;
  • Het is niet mogelijk om kratten retour te geven aan de bezorger;
  • De betaling van een bestelling gaat online wanneer de order geplaatst wordt. Het is niet mogelijk om bij de aflevering te betalen;
  • De producten kunnen besteld worden via www.grolschbieraanhuis.nl

 

Terug