Laatste Nieuws

17 May 2019

Grolsch ondersteunt Never Give Up On Your Cup campagne

Festivalbezoekers worden massaal opgeroepen plastic bekers en flessen voortaan naar de bar of een inzamelpunt te brengen. Vertrapt en vies plastic afval kan vaak niet meer worden gerecycled of hergebruikt. Grolsch bundelt de krachten met festivalorganisatoren en andere drankmerken met als doel het succesvol lanceren van de Never Give Up On Your Cup campagne.

'Never Give Up On Your Cup' is één van de initiatieven die vanuit de Plastic Promise deelnemers invulling geeft aan de ambitie om een circulaire drinkbeleving op evenementen op te zetten. Grolsch helpt festivals te faciliteren met oplossingen, als diverse inzamelpunten en het verspreiden van de gezamenlijke communicatieboodschap. Eén van de belangrijkste doelen is festivalbezoekers informeren over de impact van plastic afval op de grond en motiveren lege bekers en flessen voortaan niet meer zomaar te laten vallen.

Grolsch is door het aansluiten bij deze campagne tevens onderdeel geworden van een groeiende groep duurzaamheid pioneers. Kennis en netwerken worden gedeeld -  zodat het stimuleren van verantwoord plastic gebruik industriebreed kan worden aangepakt om de impact hiervan te vergroten.

Meer weten? Check www.yourcup.nl.

Terug