Laatste Nieuws

20 June 2019

Grolsch en Military Boekelo-Enschede verlengen contract

Grolsch en Military Boekelo-Enschede verlengen contract

Koninklijke Grolsch en Military Boekelo-Enschede hebben hun samenwerking met een meerjarige overeenkomst verlengd. Grolsch is hiermee de komende jaren de exclusieve bier- en drankenleverancier van de Military Boekelo-Enschede en tevens één van de hoofdsponsoren van het mooie paardensportevenement in onze regio. Zowel Grolsch als de Military zijn zeer tevreden over de samenwerking van de afgelopen jaren en zetten deze waardevolle samenwerking dan ook graag voort.

 

Trots op de regio

Military Boekelo-Enschede en Koninklijke Grolsch zijn al vanaf de start onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Deze samenwerking wordt middels dit nieuwe contract voortgezet. En daar zijn beide partijen heel blij mee.

 

Robert Zandstra, voorzitter Military Boekelo-Enschede: ‘Twee oersterke Twentse merken al bijna 5 decennia met elkaar en voor elkaar. Hoe bijzonder is dat! Wij zijn enorm trots op deze unieke samenwerking. Een bevestiging dat we elkaar steeds weer opnieuw weten uit te dagen en elkaars kwaliteit nationaal en internationaal over het voetlicht weten te brengen.’

 

Jaap Hulshof, Manager Corporate Sponsoring & Corporate Events bij Grolsch: ‘We zijn trots op ons bier en onze roots. Daarom vinden we het ook belangrijk om mooie evenementen en initiatieven in onze regio te blijven ondersteunen. Op deze manier stimuleren we sociale en economische groei in Oost Nederland en dat is één van onze pijlers uit ons duurzaamheidsbeleid. De Military is voor ons één van de grotere relatie-events en we zijn blij dat we deze samenwerking gaan voortzetten.’

 

Op de foto van links naar rechts:

Jacco Potkamp (Directeur Verkoop Grolsch), Jaap Hulshof (Manager Corporate Sponsoring & Corporate Events Grolsch), Robert Zandstra (voorzitter Military Boekelo-Enschede) en Erik Kottink (Regionaal Sales Manager Grolsch)

 

Terug