Laatste Nieuws

17 August 2018

Grolsch en FC Twente tonen Karakter

Grolsch stond, staat, en zal altijd achter FC Twente blijven staan. Daarom hebben wij voor alle mensen die FC Twente een warm hart toedragen een korte film gemaakt. Met hoogte- en dieptepunten, met échte mensen met écht karakter.

Het zal niemand ontgaan zijn, maar de laatste jaren is het leven van een FC Twente supporter niet altijd over rozen gegaan. Afgelopen seizoen is het dieptepunt bereikt waarin de landskampioen van 2010 degradeerde naar de Eerste Divisie. Vanavond worden de eerste wedstrijden van de Eerste Divisie gespeeld, ook in de Grolsch Veste.

In deze zware tijden hebben de FC Twente supporters vriend en vijand verrast door massaal de seizoenskaarten te verlengen. Er zijn zelfs meer kaarten verkocht dan de afgelopen jaren, waardoor de Grolsch Veste ook aankomend seizoen weer goed gevuld zal zijn. De veerkracht die de supporters keer op keer tonen dieptepunt na dieptepunt, onderscheidt hen van de rest.

Dat is karakter. Weten waar je voor staat en doen waar je in gelooft. Je tegenover niemand anders hoeven te bewijzen dan jezelf. Dat is wat Grolsch, net als de supporters van FC Twente, altijd heeft gedaan en zal blijven doen.

Met deze film willen we, via supporters en drijvende krachten binnen de club, onze steun aan FC Twente betuigen. Want soms moet je de bodem raken. En karakter tonen. Om je weer af te zetten en omhoog te gaan.

 

Samen staan wij achter FC Twente.

Grolsch. Proef Karakter.

 

Bekijk de korte film.

 

Op de foto: Kick van der Vall, Jacob Malki, de selectie, Eddy Achterberg, Sander Boschker.

Terug