Laatste Nieuws

30 August 2023

Grolsch en FC Twente introduceren met trots Clubliefde!

Grolsch en FC Twente zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen hechten wij veel waarde aan mooie dingen in het leven; vriendschap, voetbal en tijd voor elkaar. Met dat in de gedachten heeft Grolsch samen met FC Twente de handen ineengeslagen om een uniek bier te creëren voor een uniek moment, gebrouwen in kleine hoeveelheden in de Grolsch Proefbrouwerij. 
 
Speciaal voor alle FC Twente-supporters stelt Grolsch dit bier beschikbaar tijdens een speciale gelegenheid: de afscheidswedstrijd van Wout Brama op vrijdag 8 september in De Grolsch Veste. Die avond keert een groot gedeelte van het kampioensteam van 2010 terug in Enschede. Samen met spelers die in 2011 de KNVB wonnen, nemen zij het op tegen een team waarmee Wout tijdens zijn rijke carrière samenspeelde. Samen geven we Wout het afscheid dat hij verdient.
 
Over Grolsch Clubliefde 
Grolsch Clubliefde is een Wheat Ale met lichte hoparoma's, perfect voor een avond genieten met vrienden en familie. Het is een zomers bier met lichte hoparoma’s. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven, laat de hectiek achter je en geniet van het bier en de tijd met elkaar. Naast dat je het bier tijdens de afscheidswedstrijd van Wout Brama op 8 september kunt drinken, zal Grolsch Clubliefde ook in zeer gelimiteerde oplage beschikbaar zijn bij 25 deelnemende Jumbo’s supermarkten in de regio Twente. Bekijk hier deelnemende Jumbo-winkels.
Terug