Laatste Nieuws

8 March 2021

Andrei Haret tekent de LEAD pledge voor diversiteit en inclusiviteit

Vandaag, op Internationale Vrouwendag, benadrukken wij dat we geloven dat iedere individuele werknemer gelijke behandeling en ondersteuning verdient, ongeacht geslacht, en ongeacht etniciteit of mogelijke beperking. Daarom heeft Andrei Haret, Managing Director bij Koninklijke Grolsch en Asahi Frankrijk, samen met vele andere CEO’s zijn handtekening gezet onder de LEAD pledge: een belofte dat gendergelijkheid en inclusiviteit bij ons altijd gestimuleerd zullen worden.   
 
LEAD Network
Grolsch is, als onderdeel van Asahi, lid van het LEAD Network. Het is de missie van het LEAD Network om vrouwen in de retail- en consumentenindustrie aan te moedigen en te ondersteunen in hun carrière. Bij het LEAD Network geloven ze – net als wij - dat de beste resultaten worden behaald als al het talent op de werkvloer gelijk gewaardeerd en benut wordt. Dit netwerk biedt Grolsch de mogelijkheid om met andere organisaties in contact te komen, om van elkaar te leren, en om inspiratie te halen uit de unieke trainingen en webinars die worden aangeboden. Samen met LEAD hebben we onze (toekomstige) professionals steeds meer te bieden. 
 
De LEAD pledge
Om te laten zien hoe serieus genderdiversiteit en inclusiviteit worden genomen, is de LEAD pledge gecreëerd. CEO’s van over de hele wereld maken hiermee de belofte dat diversiteit altijd gestimuleerd zal worden binnen hun bedrijf. Met het ondertekenen van de LEAD pledge benadrukken we dat we ons actief inzetten voor een inclusieve, genderpositieve werkomgeving.
 
Andrei Haret, Managing Director Koninklijke Grolsch en Asahi Frankrijk: 
 
“Diversiteit brengt andere denkwijzen en ervaringen met zich mee, het versnelt innovatieve ideeën en bevordert de creativiteit. We willen dit stimuleren door een werkomgeving te creëren die bestaat uit collega’s met verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven, omdat we ervan overtuigd zijn dat we hier allemaal baat bij hebben. Dit doen we onder andere door de vertegenwoordiging van vrouwen op leiderschapsniveau te stimuleren. Met het ondertekenen van deze overeenkomst willen we onze ambities op het gebied van diversiteit en inclusiviteit extra kracht bijzetten”.
 

 

Terug