Vakmanschap is Meesterschap

Vakmanschap is Meesterschap

Het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds is opgericht ter gelegenheid van 400 jaar Grolsch in 2015. Het is een cadeau van Grolsch aan de regio om de sociale en economische groei in de regio te stimuleren. Het fonds heeft als doel om 'vakmanschap is meesterschap', in de breedste zin van het woord, in Twente en de Achterhoek te ondersteunen. Hierbij wordt groot belang gehecht aan enerzijds karakter en ondernemerschap, en anderzijds aan innovatie en duurzaamheid. 
Inschrijving

Inschrijving

Vanaf 1 februari tot en met 30 april 2021 kunnen projecten/initiatieven ingediend worden bij het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds via onderstaand aanvraagformulier. Vanaf mei zullen we de ingediende projectplannen beoordelen. Zodra alle projectplannen inhoudelijk zijn beoordeeld, krijgt u van ons een bericht per e-mail. 
Criteria

Criteria

Het project en/of initiatief moet plaatsvinden in Twente of de Achterhoek. Daarnaast gaat Vakmanschap hand in hand met duurzaamheid bij Grolsch. We willen naar een schonere, circulaire wereld toewerken, en willen anderen aanmoedigen om hetzelfde te doen. Projecten die zich aanmelden moeten daarom een duurzaam karakter hebben. Andere criteria waarop beoordeeld wordt zijn ondernemerschapinnovatie en karakter.
 
Klik hier voor de uitgebreide criteria.
 

 

 

Aanvraagformulier

 

Wij verzoeken u hieronder kort te verwoorden waarom uw project en/of initiatief in aanmerking komt voor het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds. Wilt u hieronder de inhoudelijke aspecten en programmering benoemen.

Wij vragen u aan te geven in het projectplan hoe uw initiatief voldoet aan de vier genoemde criteria:

Verplicht veld *

Privacy

Door het vakje hieronder aan te vinken, erkent u het privacy statement gelezen te hebben en gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met het privacy statement. Mocht u op bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.