Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.
Vakmanschap is Meesterschap

Vakmanschap is Meesterschap

Het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds is opgericht ter gelegenheid van 400 jaar Grolsch in 2015. Het is een cadeau van Grolsch aan de regio om de sociale en economische groei in de regio te stimuleren. Het fonds heeft als doel om 'vakmanschap is meesterschap', in de breedste zin van het woord, in Twente en de Achterhoek te ondersteunen. Hierbij wordt groot belang gehecht aan enerzijds karakter en ondernemerschap, en anderzijds aan innovatie en duurzaamheid. 
Inschrijving

Inschrijving

Vanaf 1 december 2021 tot en met 31 maart 2022 kunnen projecten/initiatieven weer ingediend worden bij het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds via deze pagina. 
Criteria

Criteria

Het project en/of initiatief moet plaatsvinden in Twente of de Achterhoek. Daarnaast gaat Vakmanschap hand in hand met duurzaamheid bij Grolsch. We willen naar een schonere, circulaire wereld toewerken, en willen anderen aanmoedigen om hetzelfde te doen. Projecten die zich aanmelden moeten daarom een duurzaam karakter hebben. Andere criteria waarop beoordeeld wordt zijn ondernemerschapinnovatie en karakter.
 
Klik hier voor de uitgebreide criteria.