Fonds ter bevordering van sociale en economische groei in de regio

Het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds is opgericht ter gelegenheid van 400 jaar Grolsch in 2015. Het is een cadeau van Grolsch aan de regio om de sociale en economische groei in de regio te stimuleren.


Het fonds heeft als doel om 'vakmanschap is meesterschap', in de breedste zin van het woord, in Twente en de Achterhoek te ondersteunen. Hierbij wordt groot belang gehecht aan enerzijds karakter en ondernemerschap, en anderzijds aan innovatie en duurzaamheid. Dit jaar zal bij de beoordeling van de verschillende inititatieven extra aandacht geschonken worden aan het 'meesterschap' in de projecten.

 

U kunt uw project van 1 december 2017 tot en met 31 maart 2018 indienen door het onderstaande aanvraagformulier in te vullen.

Criteria Vakmanschap is Meesterschap Fonds

Het project en/of initiatief moet plaatsvinden in Twente of de Achterhoek en het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds biedt financieel steun aan initiatieven die voldoen aan de volgende vier criteria:

Ondernemerschap

Wat draagt het project en/of initiatief lokaal bij?

Innovatie

Bevat het initiatief een innovatief karakter of een vernieuwende factor?

Duurzaamheid

Is het project duurzaam of zijn er duurzame maatregelen getroffen?

Karakter

Wat draagt het initiatief bij aan de maatschappij?

 

Klik hier voor de uitgebreide criteria.

Gehonoreerde projecten 2017

De projecten/initiatieven die in 2017 een donatie van het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds hebben ontvangen.

 

- Retail skills

- OT&L Oldenzaal

- Noaberhuus Glanerbrug

- Stichting Fietswens

- Tiny Housing Twente

 

 

 

 

Aanvraagformulier

Op dinsdag 16 mei 2017 zijn de gehonoreerde projecten bekendgemaakt van het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds 2017.

- Retail skills

- OT&L Oldenzaal

- Noaberhuus Glanerbrug

- Stichting Fietswens

- Tiny Housing Twente

 

Wij verzoeken u hieronder kort te verwoorden waarom uw project en/of initiatief in aanmerking komt voor het Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds. Wilt u hieronder de inhoudelijke aspecten en programmering benoemen.

Wij vragen u aan te geven in het projectplan hoe uw initiatief voldoet aan de vier genoemde criteria:

Verplicht veld *

Privacy

Door het vakje hieronder aan te vinken, erkent u het privacy statement gelezen te hebben en gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met het privacy statement. Mocht u op bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.