YDP - Strategic Maintenance Planner

Ben je ambitieus, heb je affiniteit met techniek en ben jij een kei in het maken van een goede onderhoudsplanning? Kom werken bij Grolsch!

Hoe? Als Strategic Maintenance Planner bij Grolsch. En ondersteund met ons Young Development Program!
Waarom? Omdat jij energie krijgt van analyseren, plannen en techniek.
Waar? Op onze Brouwerij in Enschede.
Met wie? Met het Packaging team.

Als Strategic Maintenance Planner …
Werk je op de Packaging afdeling van Grolsch. Jouw doel? Onze processen zo optimaal mogelijk laten verlopen, zodat al onze bieren in fles, fust, blik of beugel verpakt kunnen worden. Hoe? Door jouw ruime technische kennis en inzicht in te zetten voor een goede langetermijnplanning van machineonderhoud. Daarnaast draag je bij aan het optimaliseren van de onderhoudswerkzaamheden door het ontwikkelen van nieuwe onderhoudsconcepten en het implementeren hiervan.
 

Dit ga je nog meer doen:

 • Het realiseren van procesverbetering, onder andere door het analyseren van onderhoudsdata, het evalueren van verbeterkansen en het leiden van verbeterprojecten binnen Packaging;
 • Jouw optimale planning en goede communicatie inzetten voor de reductie van kosten, efficiency en machine betrouwbaarheid en dit vertalen naar onderhoudswerkzaamheden aan de Maintenance Scheduler;
 • Het oplossen van specifieke technische problemen in de verpakkingslijnen;
 • Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een World Class onderhoudsorganisatie, zowel op strategisch, tactisch als operationeel gebied. Je ondersteunt de Packaging Engineer met de implementatie hiervan;
 • Je werkt nauw samen met zowel interne als externe stakeholders.


Naast de bovenstaande werkzaamheden hebben wij een ontwikkelprogramma klaar om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie! Lees meer over ons Young Development Program op onze website http://www.koninklijkegrolsch.nl/werken-bij-grolsch. Let op, het YDP zorgt voor een strengere selectieprocedure.
 

Wij zoeken een Strategic Maintenance Planner die beschikt over technische kennis en de ambitie heeft door te groeien.
Je beschikt over een drive om tot op de bodem uit te zoeken hoe je een gecompliceerd probleem oplost. Vanuit jouw overtuigingskracht en analytische vaardigheden ben je in staat om veranderingen binnen de brouwerij tot stand te brengen. Daar ligt jouw kracht! Je bent accuraat en houdt overzicht, ook tijdens de drukke voorbereidingsweken van de onderhoudstops. Je weet makkelijk je weg te vinden binnen onze organisatie en bent bereid te investeren in jouw carrière. Daarnaast sta je communicatief sterk in je schoenen, zowel in het Nederlands als Engels.
 

Wat vinden we verder op jouw cv?

 • Je beschikt over een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur in een technische afstudeerrichting of technische bedrijfskunde;
 • Je beschikt over 1-3 jaar relevante werkervaring in een technische omgeving;
 • Bewezen bestuurlijke en/of organisatorische ervaring;
 • Internationale ervaring is een pre;
 • Uitstekende kennis van Excel, ervaring met SAP is een pré.

 

An offer you can’t refuse
Werken bij Grolsch betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. We geloven dat het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen!

 

Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen: 

 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit deze functie mag jij starten aan ons Young Development Program!
 • Een goed pensioen en een mooi aantal vakantiedagen zijn vanzelfsprekend.
 • Onze befaamde “huisbier regeling”. Elke maand mag jij 3 kratten Grolsch meenemen! :-)

 

Wist je dat Grolsch

 • Een historie heeft die teruggaat tot 1615 en we daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland behoren?
 • Uitsluitend bier brouwt en is uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland?
 • Zich sinds 1995 ‘Koninklijk’ mag noemen?
 • 600 collega’s voor jou heeft in Nederland?
 • Onderdeel uitmaakt van Asahi Europe en een sterk en divers merkenportfolio heeft met o.a. Grolsch, Peroni, Meantime en Asahi?

 

Heb jij de sleutel tot succes en is deze vacature echt iets voor jou?
Wacht niet langer, stuur jouw cv en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel!
 

Je sollicitatie kun je richten aan Wencke Ellenbroek.
Vragen over de rol? Bel ons en vraag vervolgens naar Meije Lammers.

Eerst meer weten over Grolsch en jouw toekomstige carrière? Bezoek onze website!