Werkervaringsplek op het gebied van HR data processen en systemen

Weet jij van aanpakken en heb je affiniteit met systemen? Wij bieden een veelzijdige werkervaringsplek voor een student binnen ons HR team van Koninklijke Grolsch!

Hoe?                    Naast jouw studie.
Waarom?           Omdat jij graag naast je studie meer werkervaring wilt opdoen op het gebied van   
                             HR data processen en IT systemen.
Waar?                 Op de brouwerij in Enschede/via teams in verband met COVID-19.
Met wie?            Samen met ons HR-team.
Wanneer?          Per direct.

Binnen de afdeling…
…zal je ons ondersteunen in de optimalisatie van HR data, processen en systemen. Denk hierbij aan het initiëren van verbeteringen en het creëren van probleemoplossingen om processen in het systeem efficiënter te maken. Medewerkers komen bij jou terecht met vragen over het systeem, jouw taak is het beantwoorden van deze vragen en het geven van een duidelijke uitleg zodat zij weer verder kunnen met hun proces. Naar aanleiding van de input van de business geef jij een terugkoppeling aan de leverancier en onderhoud je het contact voor een spoedige oplossing van het issue. Samen met de leverancier pak je problemen op en vertaal je de oplossing naar je collega’s. Gezien de leverancier zich elders in Europa bevindt zal dit contact in het Engels zijn.

Wij zoeken…
…een student die naast zijn hbo of WO studie bij voorkeur in de richting van MER, HRM of Technische bedrijfskunde werkervaring wilt opdoen op het gebied van HR data processen en systemen. Het is van belang dat je interesse hebt in HR data en affiniteit met systemen. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en krijg je energie in het verder helpen van collega’s. Daarnaast beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

 Goed om te weten:

  • Vanwege Covid-19 is er een kans dat je volledig vanuit huis zal gaan werken;
  • Voor 8 tot 16 uur in de week waarin je flexibel inzetbaar bent;

Geïnteresseerd?
Gedreven genoeg om ons te ondersteunen in de HR processen? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.