Teamleider Warehouse

Heb jij een passie voor logistiek, weet jij mensen te motiveren en wil je je daarnaast bezighouden met continu verbeteren in ons warehouse? Kom werken bij Grolsch!

Hoe?  Als Shift Teamleider Warehouse bij Grolsch!
Waarom?  Omdat jij energie krijgt van het ontwikkelen en verbeteren van mensen en logistieke processen!
Waar? Op onze Brouwerij in Enschede.
Met wie? Met het Warehouse team.

Als Shift Teamleider Warehouse ….
…werk je in ons prachtige semi-automated Warehouse! Jouw doel? Samen met je team zorg je ervoor dat de hoofdprocessen van ontvangst, opslag en uitgifte van goederen optimaal verlopen. Daarnaast zorg je met je team ervoor dat onze verpakkingsafdeling juist en tijdig de goederen ontvangt zodat onze prachtige bieren op deze afdeling afgevuld kunnen worden. Samen zorgen jullie ervoor dat onze bieren tijdig naar onze klanten kunnen worden vervoerd! Hoe? Door het situationeel leiden, begeleiden en ontwikkelen van deze teams, bestaande uit heftruckmedewerkers en warehouse employees. Uiteraard hoort het zorgdragen voor een correcte administratie en het borgen van asset care ook bij de rol. Daarnaast ben je continu bezig met het coördineren van warehouse gerelateerde issues en het initiëren en implementeren van continu verbeteren, hierdoor kun jij echt het verschil maken! Je rapporteert aan de Manager Warehouse & Distributie.

Dit ga je nog meer doen

 • Je bent mentor, coach, ondersteunend aan én aansturend voor jouw teamleden, bestaande uit een diverse groep collega’s. Jij zorgt ervoor dat collega’s gemotiveerd zijn, zichzelf blijven ontwikkelen, open staan voor feedback, proactief durven handelen en zich prettig voelen in het team;
 • Je stuurt het team op een constructieve manier aan om de doelstellingen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, productiviteit (output) en kosten te behalen;
 • Je zorgt ervoor dat er continu gewerkt wordt volgens veiligheids- en kwaliteitstandaarden;
 • Je hebt regelmatig operationele afstemming over de goederenstroom met de afdelingen Packaging (productie) en Supply Chain Planning;
 • Je besteedt een belangrijk gedeelte van je tijd aan continu verbeteren en leidt projecten hieromtrent, met als doel de performance van het Warehouse structureel te verhogen!

Wij zoeken een Shift Teamleider Warehouse die denkt in oplossingen en een echte people manager is!
Een echte teamspeler die sterk in zijn/haar schoenen staat en veel energie krijgt van het continu verbeteren van processen en het bouwen van hechte teams. Hierbij weet je het maximale uit mensen te halen, ze te motiveren en enthousiasmeren en weet je mensen op de juiste plek te zetten. Dit doe je door goed te luisteren, oprechte interesse te tonen en op de juiste manier bij te sturen.  Communicatief ben je sterk en overtuigend. Je bent pro-actief, staat open voor verandering en bent toekomstgericht! Tijdens drukke momenten behoud jij het overzicht en maak je de juiste beslissingen. Je bent flexibel in je werktijden, we werken namelijk 5 dagen per week 24 uur per dag (3 ploegen),in de zomer periode schalen we tijdelijk op naar 5 ploegen, hier staat uiteraard een mooie toeslag tegenover. Veiligheid staat bij jou op de eerste plaats!

Wat vinden we op jouw cv?

 • Je beschikt over hbo- werk en denkniveau. Bij voorkeur beschik je over een opleiding in de richting van logistiek;
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur binnen een dynamische geautomatiseerde Warehouse omgeving;
 • Je beschikt over kennis en ervaring met WMS-Systemen en bij voorkeur SAP;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met continu verbeterprocessen en beschikt over kennis van Lean en World Class Manufacturing (WCM).


An offer you can’t refuse
Werken bij Grolsch betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. We geloven dat het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen!

Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. 
 • Een goed pensioen en een mooi aantal vakantiedagen zijn vanzelfsprekend.
 • Onze befaamde “huisbier regeling”. Elke maand mag jij 3 kratten Grolsch meenemen, zorg er goed voor! :)

 Wist je dat Grolsch

 • Een historie heeft die teruggaat tot 1615 en we daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland behoren?
 • Uitsluitend bier brouwt en is uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland?
 • Zich sinds 1995 ‘Koninklijk’ mag noemen?
 • We als werkgever gelijke kansen bieden? Grolsch is een plek waar iedereen zich kan ontwikkelen doordat we verschillen niet alleen accepteren, we omarmen ze! Diversiteit en inclusie is een van onze strategische thema’s, omdat we de voordelen zien voor zowel de medewerkers als voor onze organisatie.
 • 750 collega’s voor jou heeft in Nederland bij Grolsch en De Klok Dranken?
 • Onderdeel uitmaakt van Asahi Europe & International en een sterk en divers merkenportfolio heeft met o.a. Grolsch, Peroni, Pilsner Urquell en Asahi?

Heb jij de sleutel tot succes en is deze vacature echt iets voor jou?
Wacht niet langer, stuur jouw cv en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Je sollicitatie kun je richten aan Daniek Marcus.