Teamleider Supply Chain Planning

Hou jij ook van een uitdagende puzzel en vind je het gaaf om alle afdelingen perfect met elkaar te laten samenwerken? Daarnaast werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan bij Grolsch!

Hoe? 
Als Teamleider Supply Chain Planning bij Grolsch.
Waarom? Omdat jij jouw drive voor efficiency en continu verbeteren wilt inzetten bij de mooiste Brouwerij van Nederland!
Waar? Op onze Brouwerij in Enschede.
Met wie? Met het Supply Chain Planning team.

Als Teamleider Supply Chain Planning …
… Werk je op de afdeling Supply Chain Planning van Grolsch. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat onze klanten maximale service van Grolsch krijgen tegen minimale operationele kosten. Hoe? Door verantwoordelijk te zijn voor een efficiënte en kwalitatief goede supply chain planning strategie, waarmee het beste gehaald wordt uit onze service, onze productie-efficiëntie en onze voorraadniveaus. Hierin stuur je een team van 6 collega’s aan en rapporteer je aan de Manager Supply Chain.

Dit ga je nog meer doen:

 • Verantwoordelijk voor de supply chain planning processen, waaronder het operationeel productieplan, voorraadstrategie en het plannen van nieuwe producten;
 • Je bent coördinator voor onze importbieren en verantwoordelijk voor de samenwerking met onze leveranciers en distributie partners binnen ons supply chain netwerk;
 • Je bent verantwoordelijk voor het retourgoed van onze producten, zoals onze kratten en fusten waaronder de jaarlijkse investeringsbegroting;
 • Team & performance management, denk hierbij aan teamdoelstellingen, coaching van collega’s, etc.;
 • Continu bezig te zijn met de optimalisering van de processen binnen Supply Chain.


Wij zoeken een resultaatgerichte Teamleider die impact durft te maken.
Een echte teamspeler die sterk in zijn schoenen staat en makkelijk zijn/haar weg vindt binnen een dynamische organisatie. Je wordt enthousiast van productie- en operationele processen, beschikt over goede analytische skills en over een goed conceptueel/strategisch denklevel. Jouw overtuigingskracht gecombineerd met je communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je makkelijk schakelt op alle levels en stakeholders weet mee te nemen. Daarnaast beschik je over aantoonbare leidinggevende/coachende skills, waarmee je het Supply Chain Planning team verder gaat brengen.

Wat vinden we verder op jouw cv?

 • Afgeronde wo-opleiding in (technische) Bedrijfskunde, Logistiek, Supply Chain Management of productietechnische richting;
 • 5 jaar ervaring vanuit een Supply Chain functie, bij voorkeur binnen een FMCG-omgeving;
 • Gevorderde ervaring en feeling met Excel en ERP/Planning tools. Kennis met SAP, BI is een pré;
 • Goede kennis van Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

 
An offer you can’t refuse
Werken bij Grolsch betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid, creativiteit en moedigen talent aan. We geloven dat het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen!

Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen

 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een mooi aantal vakantiedagen en een goed pensioen zijn vanzelfsprekend.
 • Onze befaamde “huisbier regeling”. Elke maand mag jij 3 kratten van onze Grolsch merken meenemen! :-)


Wist je dat Grolsch

 • Een historie heeft die teruggaat tot 1615 en we daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland behoren?
 • Uitsluitend bier brouwt en is uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland?
 • Zich sinds 1995 ‘Koninklijk’ mag noemen?
 • 600 collega’s voor jou heeft in Nederland?
 • Onderdeel uitmaakt van Asahi Europe en een sterk en divers merkenportfolio heeft met o.a. Grolsch, Peroni, Meantime en Asahi?


Is deze vacature echt iets voor jou?
Wacht niet langer en stuur jouw cv en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Je sollicitatie kun je richten aan Wencke Ellenbroek. 
 

Eerst meer weten over Grolsch en jouw toekomstige carrière? Bezoek onze website!