Teamleider Productie - Packaging

Heb jij affiniteit met techniek en weet jij mensen te motiveren continu te verbeteren in de procestechniek? Kom werken bij Grolsch!

Hoe? Als Shift Teamleider Productie van onze Packaging afdeling bij Grolsch!
Waarom? Omdat jij energie krijgt van het ontwikkelen en verbeteren van mensen, processen, installaties en techniek.
Waar? Op onze Brouwerij.
Met wie? Met het Packaging team.

Als Shift Teamleider Productie Packaging ….
…. Werk je op de afdeling Packaging van Grolsch. Jouw doel? Jij zorgt ervoor dat de teams die verantwoordelijk zijn voor het verpakken van onze producten perfect draaien, waarmee voldaan wordt aan het uitvoeren van het productieplan conform alle kwaliteitseisen. Hoe? Door het situationeel leiden, begeleiden en ontwikkelen van deze teams, bestaande uit allround operators, line operators en machine-operators. Uiteraard hoort het zorgdragen voor een tijdige en correcte administratie en het borgen van asset care ook bij de rol. Daarnaast ben je continu bezig met het oplossen van productieproblemen en het initiëren en implementeren van continu verbeteren en WCM.

Dit ga je nog meer doen

 • Je bent mentor, coach, ondersteunend aan én aansturend voor jouw teamleden, bestaande uit een diverse groep collega’s. Jij zorgt ervoor dat collega’s gemotiveerd zijn, zichzelf blijven ontwikkelen, open staan voor feedback, proactief durven handelen en zich prettig voelen in het team;
 • Je borgt dat teams het productieplan uitvoeren conform alle kwaliteitseisen;
 • Je beheert het personeelsbudget, schaalt op indien nodig;
 • Je bent betrokken bij het onderhoud en de schoonmaak van machines en installaties;
 • Je zorgt ervoor dat er continu gewerkt wordt volgens kwaliteits- en veiligheidsstandaarden.

Wij zoeken een Shift Teamleider die denkt in oplossingen en beschikt over mechanische kennis!
Een echte teamspeler die sterk in zijn of haar schoenen staat en veel energie krijgt van het continu verbeteren van processen en het bouwen van hechte teams. Hierbij weet je het maximale uit mensen te halen, ze te motiveren en enthousiasmeren en weet je mensen op de juiste plek te zetten. Dit doe je door goed te luisteren, oprechte interesse en op de juiste manier bij te sturen. Communicatief ben je sterk en overtuigend. Tijdens drukke momenten behoud jij het overzicht en maak je de juiste beslissingen. Je bent flexibel in je werktijden, we werken namelijk in ploegen (3-4-5). Uiteraard staat veiligheid bij jou op de eerste plaats.

Wat vinden we op jouw cv?

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur over een afgerond hbo-diploma in technische richting, bij voorkeur Voedingsmiddelentechnologie of Werktuigbouwkunde;
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur vanuit gelijkwaardige industrie;
 • Kennis van de continu verbeterprocessen zoals bijvoorbeeld Lean en World Class Manufacturing (WCM);
 • Kennis van geautomatiseerde systemen.

An offer you can’t refuse
Werken bij Grolsch betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. We geloven dat het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen!

Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goed pensioen en een mooi aantal vakantiedagen zijn vanzelfsprekend.
 • Onze befaamde “huisbier regeling”. Elke maand mag jij 3 kratten Grolsch meenemen! :)

Wist je dat Grolsch

 • Een historie heeft die teruggaat tot 1615 en we daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland behoren?
 • Uitsluitend bier brouwt en is uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland?
 • Zich sinds 1995 ‘Koninklijk’ mag noemen?
 • 650 collega’s voor jou heeft in Nederland?
 • Onderdeel uitmaakt van Asahi Breweries Europe Group, een sterk en divers merkenportfolio heeft met o.a. Grolsch, Peroni, Pilsner Urquell en Asahi?

Is deze vacature echt iets voor jou?

Wacht niet langer, stuur jouw cv en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Je sollicitatie kun je richten aan Daniek Marcus.

Eerst meer weten over Grolsch en jouw toekomstige carrière? Bezoek onze website!