Teamleider Horeca Backoffice

Heb jij affiniteit met systemen, continu verbeteren en change management? En vind je het daarnaast ook nog leuk om een team verder te ontwikkelen? Het kan bij Koninklijke Grolsch!

Hoe? Als Teamleider Horeca Back Office PEC (Planning, Events, Consumentenservice) gericht op Planning van onze Horeca Tap Technische Services & Events, de Event-desk en het team dat verantwoordelijk is voor Consumenten Service & Outdoor Signage.
Waarom? Omdat jij energie krijgt van efficiency verbeteringen, het analyseren van operationele problemen en processen graag slimmer inricht! Daarnaast ligt jouw kracht bij het coachen van mensen zodat we samen door een efficiënte manier van werken een optimale klantbeleving kunnen waarborgen!
Waar? Vanuit de brouwerij te Enschede met de mogelijkheid om 1 dag in de week vanuit huis te werken.
Met wie? Met het Commercial Services Team.

Als Teamleider Horeca Backoffice …
…acteer jij als een sterke proces coördinator van het team dat je dagelijks aanstuurt.  Dat team zorgt voor een optimale klant en consumentenervaring met onze premium dienstverlening in met name  Horeca & Events. Hoe? Door er samen voor te zorgen dat onze klanten in de horeca tijdig voorzien zijn van de juiste bier tapinstallaties, er tijdig bij evenementen de juiste materialen aanwezig zijn, er voldoende personeel aanwezig is op evenementen en storingen netjes worden afgehandeld! Als Teamleider Horeca Back Office ben je eindverantwoordelijk voor Horeca service (de HTTS- en Event planning, Eventdesk, Outdoor signage) en onze Consumenten service. Je coacht en begeleidt je team in hun dagelijkse werkzaamheden en pakt de leiding op het gebied van proces- en efficiencyverbetering. Je team werkt namelijk met veel verschillende systemen voor de verschillende disciplines en hierin ben jij de drijvende analytische kracht die hen helpt met slimmer en efficiënter werken. Je rapporteert aan de Business Service Manager.

Dit ga je nog meer doen:

 • Zorgdragen voor een high performing team door middel van naleven/uitvoeren performance & talent management en de volledige HR-cyclus;
 • Sterke business partner in steeds veranderende omgeving waar automatisering, agile working en continue proces & efficiency verbeteringen dagelijks onderdeel van uitmaken;
 • Je draagt bij aan, en maakt onderdeel uit van, een winnend, efficiënt en klantgericht team, waarin kwaliteit en het behalen van vastgestelde KPI’s/SLA’s en overall prestaties de standaard zijn. Hierbij stimuleer je collega’s om samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de operationele output van je team en begrijpt goed wat de verantwoordelijkheden zijn van de verschillende disciplines;
 • Je zet je uitermate sterke project management vaardigheden in om processen omtrent Planning, Events & Constumer services zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Wij zoeken een Teamleider Horeca Backoffice met sterke analytische vaardigheden en verbeterdrive!
Je bent een echte procesverbeteraar en kijkt uit naar een uitdaging in een dynamische omgeving. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden vind je makkelijk je weg binnen onze organisatie. In deze rol waarin je leiding geeft aan een team dat bestaat uit verschillende disciplines weet je het overzicht te bewaren, je denkt mee met het team om de processen zo optimaal mogelijk te kunnen managen. Met IT & CRM systemen heb je een sterke affiniteit  en deze maak je je snel eigen, zodat je ook hier samen met je team optimalisatieslagen in kunt gaan maken. Last but not least, je kan niet wachten om op een constructieve manier leiding te geven aan dit dynamische team!

Wat vinden we verder op jouw cv?

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-diploma. Bij voorkeur in commerciële of financiële richting;
 • 3-5 jaar relevante werkervaring met commerciële- en administratieve processen;
 • Je beschikt bij voorkeur over ervaring in leidinggeven, minimaal in een rol als project manager, waardoor je weet hoe het is om samen met een team van visie naar actie te gaan;
 • Je hebt ervaring met financiële analyses en bent sterk kostbewust;
 • Je hebt sterke affiniteit met IT en procesverbetering.

An offer you can’t refuse
Werken bij Grolsch betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. We geloven dat het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen!

Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goed pensioen en een mooi aantal vakantiedagen zijn vanzelfsprekend.
 • Onze befaamde “huisbier regeling”. Elke maand mag jij 3 kratten Grolsch meenemen, zorg er goed voor! :)

 Wist je dat Grolsch

 • Een historie heeft die teruggaat tot 1615 en we daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland behoren?
 • Uitsluitend bier brouwt en is uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland?
 • Zich sinds 1995 ‘Koninklijk’ mag noemen?
 • We als werkgever gelijke kansen bieden? Grolsch is een plek waar iedereen zich kan ontwikkelen doordat we verschillen niet alleen accepteren, we omarmen ze! Diversiteit en inclusie is een van onze strategische thema’s, omdat we de voordelen zien voor zowel de medewerkers als voor onze organisatie.
 • 750 collega’s voor jou heeft in Nederland bij Koninklijke Grolsch en onze dochteronderneming De Klok Dranken?
 • Onderdeel uitmaakt van Asahi Europe & International en een sterk en divers merkenportfolio heeft met o.a. Grolsch, Peroni, Pilsner Urquell en Asahi?

Heb jij de sleutel tot succes en is deze vacature echt iets voor jou?
Wacht niet langer, stuur jouw cv en motivatiebrief voor 4 december 2022  en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Je sollicitatie kun je richten aan Daniek Marcus.