Talent Acquisition Support Medewerker

Geboeid door de keuzes die mensen maken en hoe een organisatie probeert haar juiste talenten aan te trekken? Kom werken bij Grolsch!

Hoe? Als Talent Acquisition Support Medewerker!
Waarom? Omdat jij graag wilt bijdragen aan de werving van nieuwe talenten en de Employer Branding voor Grolsch.  
Waar? Op de brouwerij in Enschede, met een mogelijkheid om deels thuis te werken. parttime, 24-28 uur
Met wie?
Met het hele HR-team.

Houd je van plannen en organiseren en heb je een passie voor recruitment? Lees dan snel verder!

Als Talent Acquisition Support Medewerker…
…. ben je volwaardig onderdeel van de afdeling Human Resources. Binnen deze functie ben jij samen met onze Talent Acquisition Specialist verantwoordelijk voor het vinden en aantrekken van de juiste talenten voor Grolsch. Hoe? Door jouw expertise, enthousiasme en nieuwsgierigheid naar mensen in te zetten in ons wervingsproces. Jij leest profielen, probeert de keuzes die mensen maken te doorgronden om van daaruit in te schatten met welke talenten Grolsch zich nog steviger in de markt gaat zetten! Naast het wervingsproces draag je ook je steentje bij aan de zichtbaarheid van Grolsch als werkgever, en dus onze Employer Branding. Hoe positioneren wij ons, waar gaan wij (nieuwe) samenwerkingen aan en wat kunnen we doen om zowel interne als externe kandidaten nog meer inzichten te geven in waar wij bij Grolsch voor staan.

Dit ga je nog meer doen:

 • Jij bent de eerste contactpersoon richting kandidaten en zorgt dat zij tijdig een reactie van ons ontvangen, denk hierbij aan: het beantwoorden van telefoontjes, e-mails en het plannen en uitvoeren van gesprekken;
 • Je werkt nauw samen met hiring managers om gezamenlijk tot goede vacatureteksten te komen, daarnaast bouw je een netwerk op door actief te searchen en houd je je bezig met (telefonische) interviews;
 • Je support in het verder uitbouwen en verstevigen van de Employer Branding van Grolsch. Hierbij kun je denken aan campagnes, samenwerkingen met partners, scholen en opleiders, (studie-)verenigingen, inhousedagen, etc.

Wij zoeken een enthousiast organisatietalent met een frisse en creatieve blik!
Je krijgt energie van het in contact zijn met mensen, met jouw enthousiasme en punctualiteit borg jij de perfecte candidate experience waarin je altijd het overzicht weet te bewaren! Vanuit jouw communicatieve vaardigheden ben jij in staat om echte karakters van kandidaten naar boven te halen! Jij bent als geen ander integer, staat stevig in je schoenen en bent nauwkeurig in je werk. Je zorgt voor een zorgvuldige administratieve afhandeling. Daarnaast vind je het leuk om in een dynamische werkomgeving met veel verschillende stakeholders in contact te staan. Je beschikt over een open mindset, bent in staat ons te challengen waar nodig en durft gemakkelijk het contact aan te gaan. Met jouw kracht in plannen en organiseren word jij de echte aanvulling op ons team!

Wat vinden we verder op jouw cv?

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt al enige ervaring opgedaan binnen recruitment;
 • Ervaring met ATS-systemen is een pré.

Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

 •  Ben je op zoek naar de juiste balans tussen werk en privé? Wij bieden ook na COVID-19 de mogelijkheid om 2 á 3 dagen thuis te werken.
 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goed pensioen en een mooi aantal vakantiedagen zijn vanzelfsprekend.
 • Onze befaamde “huisbier regeling”. Elke maand mag jij 3 kratten Grolsch meenemen, zorg er goed voor!  :)

Wist je dat Grolsch

 • Een historie heeft die teruggaat tot 1615 en we daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland behoren?
 • Uitsluitend bier brouwt en is uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland?
 • Zich sinds 1995 ‘Koninklijk’ mag noemen?
 • We als werkgever gelijke kansen bieden? Grolsch is een plek waar iedereen zich kan ontwikkelen doordat we verschillen niet alleen accepteren, we omarmen ze! Diversiteit en inclusie is een van onze strategische thema’s, omdat we de voordelen zien voor zowel de medewerkers als voor onze organisatie.
 • 650 collega’s voor jou heeft in Nederland?
 • Onderdeel uitmaakt van Asahi Europe & International en een sterk en divers merkenportfolio heeft met o.a. Grolsch, Peroni, Pilsner Urquell en Asahi?

Heb jij de sleutel tot succes en is deze vacature echt iets voor jou?
Wacht niet langer, stuur jouw cv en motivatiebrief voor 24 januari 2022 en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Je sollicitatie kun je richten aan Daniek Marcus.