Supply Chain Planner

Je analytische vermogen en organisatietalent inzetten om bij te dragen aan onze productieplannen en daarnaast werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Het kan bij Grolsch!

Hoe? 
Als Supply Chain Planner.
Waarom? Omdat jij jouw drive voor efficiency en continu verbeteren wilt inzetten bij de mooiste Brouwerij van Nederland.
Waar? Op onze Brouwerij in Enschede.
Met wie? Met het Supply Chain Planning team.

Als Supply Chain Planner…
…. Werk je op de afdeling Supply Chain Planning van Grolsch. Jouw doel? Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de commerciële plannen in een operationeel productieplan. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren van de wekelijkse planning cyclus over de verschillende afdelingen, met als doel een optimaal serviceniveau voor onze klanten te realiseren tegen minimale operationele kosten.

Dit ga je nog meer doen:

 • Implementeren van de Supply Chain planning strategie ten behoeve van een optimale servicegraad, productiekosten en voorraadniveaus;
 • Analyseren, optimaliseren en afstemmen van de productieplannen en het identificeren van verspillingen in de Supply Chain;
 • Support leveren aan de introductie van nieuwe producten en toegevoegde waarde projecten;
 • Je werkt nauw samen ten behoeve van de dagelijkse operationele planning met de collega’s in Commercie, Supply chain en productie.


Wij zoeken een Supply Chain Planner die beschikt over technische kennis en de ambitie heeft door te groeien.
Een echte teamspeler die sterk in zijn schoenen staat en makkelijk zijn/haar weg vindt binnen een dynamische organisatie. Je beschikt over goede analytische skills en over een goed conceptueel/strategisch denklevel. Jouw overtuigingskracht gecombineerd met je communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je makkelijk schakelt op alle levels en stakeholders weet mee te nemen. En niet geheel onbelangrijk: je wordt enthousiast van productie- en operationele processen! Daarnaast beschik je over een goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, in woord en geschrift.


Wat vinden we verder op jouw cv?

 • Je beschikt over een afgeronde wo-opleiding, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde of Supply Chain Management;
 • Je beschikt over 0-2 jaar relevante werkervaring;
 • Uitstekende kennis van Excel, ervaring met SAP is een pre.


An offer you can’t refuse
Werken bij Grolsch betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. We geloven dat het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen!


Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goed pensioen en een mooi aantal vakantiedagen zijn vanzelfsprekend.
 • Onze befaamde “huisbier regeling”. Elke maand mag jij 3 kratten Grolsch meenemen! :-)


Wist je dat Grolsch

 • Een historie heeft die teruggaat tot 1615 en we daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland behoren?
 • Uitsluitend bier brouwt en is uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland?
 • Zich sinds 1995 ‘Koninklijk’ mag noemen?
 • 600 collega’s voor jou heeft in Nederland?
 • Onderdeel uitmaakt van Asahi Europe en een sterk en divers merkenportfolio heeft met o.a. Grolsch, Peroni, Meantime en Asahi?


Is deze vacature echt iets voor jou?
Wacht niet langer, stuur jouw cv en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Je sollicitatie kun je richten aan Wencke Ellenbroek. 


Vragen over de rol? Bel ons!


Eerst meer weten over Grolsch en jouw toekomstige carrière? Bezoek onze website!