Stagiair(e) Utility

Jouw theoretische kennis over mechanische installaties alvast toepassen in de praktijk? Het kan bij Grolsch!

Hoe? Binnen jouw BBL-stage in het team van Utilities. 
Waarom? Omdat jij graag bezig bent met procestechniek.
Waar? Op de brouwerij in Enschede.
Wanneer? Vanaf september 2022.         

Wil jij ervaring op doen binnen ons energiegebouw en de geleerde theorie direct in de praktijk toepassen? Ben jij een student die op zoek is naar een uitdagende technische BBL stage? Lees dan snel verder!

Tijdens jouw stage op de afdeling Utilities…
...krijg je de uitgelezen kans om ervaring op te doen binnen ons energiehuis. Als Utility Technician bij Grolsch ben jij volledig onderdeel van onze Utilities afdeling en ben jij dagelijks bezig met de operatie, het onderhoud en het verbeteren van onze installaties. Denk hierbij aan onze (water)bronnen, waterbehandeling, luchtcompressoren, koolzuurcompressoren, koelinstallatie, stoomketels en de afvalwaterzuivering. Naast het sturen van het proces voer je kwaliteitscontroles uit, los je storingen op en houd je je bezig met routinematig onderhoud. Dit alles uiteraard in samenwerking met de technische collega’s binnen onze Brouwerij. Daarnaast vind je het ook leuk om bezig te zijn met het optimaliseren van al onze installaties, want er zijn immers altijd verbeteringen mogelijk waardoor de bedrijfszekerheid omhoog gaat en de installaties efficiënter worden!

Dit ga je doen door:

  • Je monitort kwaliteit van processen. Dit doe je door de processchermen regelmatig te controleren;
  • Je voert dagelijks metingen uit in het lab;
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het onderhoud van installaties en machines, denk hierbij aan het reviseren van kleppen en leidingwerk.

Wat neem je mee?

  • Je volgt een mbo niveau 4 opleiding in technische richting, bij voorkeur Procestechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde;
  • Je beschikt over technisch- en mechanisch inzicht, ervaring met mechanische installaties is daarom ook een pré;
  • Je beschikt over kennis van geautomatiseerde (productie)processen;
  • Je bent proactief, toont verantwoordelijkheid en neemt initiatief;
  • Je komt je afspraken na en veiligheid, orde en netheid staan bij jou hoog in het vaandel.

Geïnteresseerd?
Gedreven genoeg om vanaf september 2022 bij ons je BBL-stage te komen lopen? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.