Stagiair(e) Sales

Heb jij een grote passie voor data & sales en kan jij niet wachten om tijdens jouw opleiding al te starten met dit vak? Het kan bij Grolsch!

Hoe? In jouw stage bij het team Sales; 
Waarom? Omdat jij energie krijgt van het analyseren van data en hier commerciële impact mee wilt maken;
Waar? Deels vanuit huis en deels op onze Brouwerij in Enschede;
Wanneer? Vanaf februari 2022.

 Wil jij een uitdagende stage waarbij je een unieke kijk krijgt in de saleskeuken van Grolsch en jezelf kan ontwikkelen als Business Analyst? Lees dan snel verder!

De afdeling Sales Retail…
… is verantwoordelijk voor de volledige omzet, afzet en activatie van het Grolsch portfolio binnen alle supermarkten in Nederland. Maar liefst twee derde van al het volume dat Grolsch brouwt wordt verkocht via het Sales Retail team. De omzet en afzet kun je beïnvloeden door het beschikbaar stellen van de juiste producten, effectieve promoties, opvallende activaties en een goede samenwerking en afstemming met de hoofdkantoren van de diverse Retail formules. Dit doen wij uiteraard niet alleen, maar in nauwe samenwerking met onze collega’s van o.a. Shopper Marketing, Demand Planning en Finance.

Tijdens deze stage…
…. werk je mee op de afdeling en ben je volwaardig onderdeel van het Sales team. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf binnen het Sales team te ontwikkelen als Business Analyst door sales data om te zetten in commerciële inzichten. Hierbij help je ons door het project op te pakken over de klantontwikkeling binnen Grolsch. We vragen hierbij ook een stukje creativiteit van jou, want jij neemt de lead over vorm en inhoud.
Doordat je tijdens de stage samenwerkt met andere afdelingen, verkrijg je inzichten in de bedrijfskundige structuur van Grolsch en andere disciplines naast sales. Retail kent een hoge dynamiek waardoor er iedere dag een andere opdracht op je pad kan komen.


Dit ga je nog meer doen:

  • Het analyseren en evalueren van de strategische samenwerking met diverse retail formules;
  • Je ondersteunt onze Key Account Managers en zorgt ervoor dat zij van de juiste informatie worden voorzien;

 Wij zoeken een student die proactief is, graag initiatief neemt en over een grote portie lef beschikt!
Je zit in de laatste fase van je hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van Commerciële Economie, Bedrijfskunde of Small Business & retail manangement of je volgt nu een hbo of wo-opleiding en wilt graag relevante werkervaring op doen bij een grote FMCG-speler. Je bent enthousiast, integer en zeer nauwkeurig in het werk wat je doet. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken en ben je communicatief vaardig.

Wat vinden we verder op jouw cv?

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Sterk ontwikkelde Excel-vaardigheden;
  • Met jouw analytische vaardigheden werk je graag met verschillende data en deze zet jij om naar commerciële inzichten;
  • Je bent integer, assertief, overtuigend en weet jouw inzichten sterk te onderbouwen;
  • Affiniteit met de Retail branche.

Het gaat hier om een fulltime stage van 5 à 6 maanden vanaf februari 2022 waarin je een opdracht voor ons Sales team zal uitvoeren.

Geïnteresseerd?
Gedreven genoeg om vanaf februari 2022 bij ons stage te komen lopen? Wacht niet langer, stuur jouw CV en motivatiebrief en wellicht ontmoeten wij elkaar snel!