Stagiair(e) Human Resources

Ben jij een echte aanpakker, enthousiast en communicatief sterk? Wij bieden de perfecte stageplek binnen ons HR team van Koninklijke Grolsch!

Hoe? Tijdens jouw stage op de HR-afdeling.
Waar? Vanuit huis en op de brouwerij in Enschede.
Met wie? Samen met ons HR-team.
Wanneer? Vanaf september 2022.

Binnen de afdeling…
…krijg jij vanaf september 2022 de uitgelezen kans om de wereld van Human Resources te ontdekken! De HR-afdeling binnen Koninklijke Grolsch is betrokken bij alle beslissingen en gebeurtenissen die betrekking hebben op de medewerkers. De HR-afdeling bestaat uit een aantal subafdelingen, waardoor er uitdagende projecten zijn op te pakken. Je wordt als stagiair HR gezien als een volwaardig onderdeel van dit team van ervaren professionals en krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Tijdens deze stage…
…houd je je bezig met onder andere het uitvoeren van administratieve werkzaamheden; denk hierbij aan het opstellen van arbeidscontracten, doorvoeren van veranderingen in het HR-systeem en dossieropbouw van ziekteverzuim. Daarnaast bied je ondersteuning aan de HR-Adviseurs en HR Business Partners bij hun werkzaamheden vanuit een tactische- en strategische invalshoek. Je optimaliseert en innoveert lopende processen en levert een actieve bijdrage bij verschillende HR-projecten. Naast dat je één van de aanspreekpunten bent vanuit HR voor alle collega’s binnen Grolsch, ga jij je ook bezig houden met de invulling van de stagevacatures voor het nieuwe collegejaar. Natuurlijk wordt jou ook de ruimte geboden om een onderzoek of andere opdracht uit te voeren. Kortom, genoeg om te doen!

Dit ga je nog meer doen:

  • Het verwerken van verzuim- en hersteld meldingen en het draaien van rapportages;
  • Het beheren van verschillende HR-gerelateerde mailboxen;
  • Het invoeren of aanpassen van gegevens in het personeelssysteem.

Wij zoeken een student die graag initiatief neemt…
…mee denkt in oplossingen, communicatief sterk is en zichzelf omschrijft als een echt organisatietalent. Bij Grolsch heb je namelijk de invulling van de stage zelf ik de hand. Door jouw proactieve houding en nieuwsgierigheid geef jij vorm aan je eigen stage op het gebied van jouw interesses. Hiermee wissel je de administratieve taken goed af. Jij bent integer en nauwkeurig in je werkzaamheden, hebt een open houding en legt snel contact.

Dit neem je mee:

  • Je zit in het 3e of 4e jaar van je hbo opleiding in de richting Human Resources;
  • Je hebt eerlijke mening en frisse blik op het gebied van HR-processen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

 Goed om te weten:

  • Je werkt vaste dagen op de Brouwerij en deels vanuit huis;
  • Minimaal 5 maanden, 4 of 5 dagen in de week;
  • Maandelijkse stagevergoeding;
  • Startdatum bij voorkeur vanaf september 2022.

Geïnteresseerd?
Gedreven genoeg om vanaf september 2022 bij ons stage te komen lopen? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.