Stage/Afstudeeropdracht Supply Chain Planning

Jouw theoretische kennis over Supply Chain Planning alvast toepassen in de praktijk Het kan bij Grolsch!

Hoe? Binnen jouw stage of afstudeeropdracht in het team van Supply Chain Planning. 
Waarom? Omdat jij graag bezig bent met logistieke vraagstukken en procesverbeteringen.
Waar? Op de Brouwerij in Enschede.
Wanneer? Vanaf september 2020.         

Zoek jij een uitdagende meewerk- of afstudeerstage waarbij je jouw opgedane kennis in de praktijk gaat toepassen? Lees dan snel verder!

 Over de afdeling
De Supply Chain Planning afdeling is verantwoordelijk voor de vertaling van de volumevraag in een operationeel productieplan; van materialen, brouwsels tot aan het afleveren van de juiste producten aan onze klanten. Het doel is om een optimaal serviceniveau voor onze klanten te realiseren tegen minimale operationele kosten. Hierin is veel afstemming nodig met de verschillende operationele afdelingen bij Grolsch; denk hierbij aan de brouwafdeling, verpakkingsafdeling, maar ook is er veel afstemming met marketing over nieuwe introducties.

Binnen de stage op Supply Chain Planning…
… werk je mee op de afdeling en ben je volwaardig onderdeel van het team. Je biedt ondersteuning in het analyseren, optimaliseren en afstemmen van de productieplannen. Daarnaast help je mee met het realiseren van de diverse optimalisatie projecten van de afdeling Supply Chain Planning. Hierbij kun je denken aan het optimaliseren van de veiligheidsvoorraad van onze producten. Dit alles vanuit een nauwe samenwerking met de collega’s in Commercie, Logistiek en Productie.

Wij zoeken een student met organisatorische ervaring die graag in teamverband werkt!
Je bent bezig met een opleiding in (technische) Bedrijfskunde, Logistiek, Supply Chain Management of productietechnische richting op hbo/wo niveau. Daarnaast heb je een resultaat gedreven persoonlijkheid met goede organiserende en analytische vaardigheden.

Wat vinden we verder op jouw cv?

  • Je hebt goede kennis van Excel, ervaring met SAP en BI is een pré;
  • Uitstekende communicatieve en presentatievaardigheden;
  • Goede kennis van Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

Het gaat hier om een fulltime meewerkstage of afstudeertraject van 5 a 6 maanden vanaf september 2020. Goed om te weten: in geval van een afstudeertraject zal je naast je onderzoek minimaal één dag per week operationeel meewerken binnen het team.

Geïnteresseerd?
Gedreven genoeg om vanaf februari 2020 bij ons stage te komen lopen? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.