Stage Procesautomatisering Brouwhuis

Wil jij je graag verdiepen in procesautomatisering en je kennis over brouwprocessen vergroten? Dan is de stage bij ons op in de Brouwerij iets voor jou!

Hoe?                     Tijdens jouw stage op de afdeling procesautomatisering.
Waar?                  Op de brouwerij in Enschede.
Met wie?            Samen met ons Proces Automatiseringsteam.
Wanneer?          Vanaf september 2020 (eerdere startdatum in overleg).

Wil jij de procesautomatisering in een brouwerij van dichtbij meemaken en de theorie direct in de praktijk toepassen? Vanwege een update van ons huidige visualisatie systeem voor het brouwhuis en bierbereiding zijn wij op zoek naar een stagiair die ons automatiseringssysteem samen met ons wil verbeteren en implementeren.

Ben jij een wo of hbo student en heb jij affiniteit met procesautomatisering? Zoek jij een uitdagende meewerkstage en krijg jij energie van een FMCG-omgeving? Lees dan snel verder!

Binnen de afdeling …
… krijg je vanaf september 2020 de uitgelezen kans om de wereld van procesautomatisering te ontdekken! Je wordt volwaardig onderdeel van een team van ervaren professionals en krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Meedenken over hoe onze de procesvisualisatie verbeterd kan worden zodat we onze processen beter kunnen controleren en optimaliseren. Dit gebeurt niet alleen maar vanachter een bureau, maar natuurlijk ook in onze brouwerij!

Tijdens deze stage …
… leer je de brouwerij kennen, houd je je bezig met het bestuderen van onze huidige processen en converteert en optimaliseer je dit naar de laatste stand van techniek. Het resultaat moet een visualisatiesysteem worden waarmee we onze processen beter inzichtelijker hebben en verder kunnen optimaliseren.

Wat ga je allemaal doen:

 • Huidige visualisatie systeem analyseren;
 • Overleg met de gebruikers over systeemwensen;
 • Mogelijkheden onderzoeken voor een nieuw visualisatiesysteem;
 • Voorstellen en adviezen schrijven;
 • (Mogelijk) realiseren opleveren van de gemaakte voorstellen binnen Grolsch.

Wat neem je mee?

 • Affiniteit met processen, en bij voorkeur al lichte ervaring binnen processen;
 • Analytische vaardigheden waarmee je vragen weet om te zetten in procesoplossingen;
 • Affiniteit met procesautomatisering;
 • Gevoel voor vormgeving;
 • Creativiteit in een softwareoplossingen;
 • Kennis van visualisatiesystemen.

Bij Grolsch heb je de invulling van de stage zelf in de hand. Door jouw pro-activiteit en nieuwsgierigheid geef jij vorm aan je eigen stage. Hiermee wissel je de ingerichte taken goed af.
Let op! Het gaat hier om een fulltime meewerkstage van 5 a 6 maanden vanaf september 2020.

Geïnteresseerd?
Gedreven genoeg om vanaf september 2020 bij ons stage te komen lopen? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.