Stage Procesautomatisering

 

Kom je bij Grolsch verder ontwikkelingen op het gebied van procesautomatisering!

 

Hoe? Tijdens jouw stage op de afdeling Engineering.

Waarom? Omdat jij je graag verdiept in procesautomatisering en jouw affiniteit met brouwprocessen wilt vergroten met kennis!

Waar? Op de brouwerij in Enschede.
Met wie? Samen met ons Proces Automatiseringsteam.

Wanneer? Vanaf september 2019 (eerdere startdatum mogelijk in overleg).

 

 

Binnen de afdeling …

… krijg je vanaf september 2019 de uitgelezen kans om de wereld van procesautomatisering te ontdekken bij Grolsch! Je bent volwaardig onderdeel van een team van ervaren professionals en krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Je denkt mee over het verbeteren en controleren van processen en schermen, om een vlekkeloze implementatie te bewerkstelligen.

 

Tijdens deze stage …

… leer je onze brouwerij kennen en leg jij de laatste hand aan het vernieuwde procesautomatiseringssysteem voor een goede weergave aan operators en andere gebruikers. Je bestudeert de huidige visualisatie en analyseert de reeds geconverteerde schermen. Waar schermen nog niet geüpdatet zijn converteer je ze naar de nieuwe visualisatie. Je zorgt voor een goede navigatie en creëert nieuwe schermen voor een beter in- en overzicht in het proces. Daarnaast kun je deelnemen projecten, zoals een hardware PLC te vervangen door een software PLC (inclusief profibus/profinet aansluitingen) en een multilanguage HMI maken voor de mout inname.

 

Wij zoeken …

Een gemotiveerde 3e of 4e jaars hbo-student in de richting van proces-, industriële automatisering of een ander relevant vakgebied, die graag initiatief neemt en communicatief sterk is. Jij als geen ander weet je goed in te leven in eisen en wensen van collega’s. En je weet deze informatie om te zetten naar de visuele elementen in het procesautomatiseringssysteem met diverse bedienplekken en PLC’s in een brouwerijomgeving. Daarnaast heb je handigheid en kennis op het gebied van computers, vormgeving en vectortekeningen, weet je logische opbouwen te creëren wat zorgt voor voldoende overzicht.

 

Bij Grolsch heb je de invulling van de stage zelf in de hand. Door jouw pro-activiteit en nieuwsgierigheid geef jij vorm aan je eigen stage. Hiermee wissel je de ingerichte taken goed af.

 

Geïnteresseerd?

Gedreven genoeg om vanaf september 2019 bij ons stage te komen lopen? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.