Stage Marketing Operations

Leren van ervaren Marketing professionals? Het kan bij Grolsch!

Hoe?
Tijdens de stage op Marketing Operations.              
Waarom?
Omdat jij, met ons, één van de visitekaartjes van Grolsch wilt zijn.
Waar? De Brouwerij in Enschede.
Met wie? Met onze Marketing collega’s.
Wanneer? Vanaf februari 2020. 

Zoek jij een uitdagende meewerk-stage waarbij je jouw opgedane kennis in de praktijk gaat toepassen? Lees dan snel verder!

Over de afdeling
De afdeling Consumer & Shopper Marketing is verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van alle marketingactiviteiten van merken als Grolsch, Kornuit, Peroni, Grimbergen en De Klok in Nederland. Het team Marketing Operations is binnen deze afdeling verantwoordelijk voor onder andere het realiseren van verpakkingen, point-of-sale materialen, diverse sites en shops en de merkbeleving in de Grolsch Brouwerij Tour. Dit alles met als doel heel Nederland onze producten te laten leren kennen en zowel de hoofden als de harten van de Nederlandse consument te veroveren.

Tijdens deze stage…
… bied je als volwaardig onderdeel van het team ondersteuning op de afdeling Marketing en het team Marketing Operations. Daarnaast houd je je bezig met de verbetering van de Grolsch Brouwerij Tour en de Grolsch Shops, en help je bij de organisatie van verschillende eventprogramma’s in de brouwerij. Je bent daar mede-verantwoordelijk voor een positieve bier- en merkbeleving bij onze consumenten, klanten en andere relaties van de brouwerij. Met onze expertise, energieke aanpak en enthousiasme maken we van elke bezoeker een echte ‘Grolsch ambassadeur’. Je ontvangt begeleiding, maar we verwachten bovenal een proactieve houding.

Wij zoeken een ondernemende, creatieve student die een team op sleeptouw kan nemen.
Je bent in de laatste fase van je hbo of wo-studie, bij voorkeur in de richting van commercie, marketing of hospitality. Je staat met beide benen in het huidige (digitale) tijdperk en bent thuis in digitale tools zoals emailmarketing, websites (content) en social media. Je hebt mogelijkerwijs enige praktijkervaring in een horeca omgeving, neemt verantwoordelijkheid en initiatief. Een representatieve organisor die van aanpakken weet.

Wat neem je verder mee?

  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Goede kennis van Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.


Het gaat hier om een fulltime meewerkstage van 5 a 6 maanden vanaf februari 2020.

Geïnteresseerd?
Ben jij de gedreven student die wij zoeken voor onze afdeling Marketing? Solliciteer dan zo snel mogelijk via onze website door het sturen van een cv en motivatiebrief!