Stage IT Servicedesk Medewerker

Ben jij een mbo student en heb jij affiniteit met ICT? Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage en geeft het jou energie om in een FMCG omgeving jouw skills optimaal te benutten en te ontwikkelen? Kom stage lopen bij Grolsch!
 

De stage

Vanaf februari 2019 bieden wij de ideale meewerkstage voor een talent dat zich klaar wilt stomen voor een verdere carrière binnen de IT. Je bent volwaardig onderdeel van het team, krijgt de ruimte om je te ontwikkelen in wat jij interessant vindt, en werkt en leert bovendien van ervaren IT-professionals.
 

Dit ga je doen
Tijdens de stage loop je mee op de afdeling IT Servicedesk en ondersteun je onze collega’s op de end user computing. De taken zijn voornamelijk werkplekbeheer gerelateerd, je installeert bijvoorbeeld mobiele apparaten en desk-/laptops. Daarnaast verhelp je technische incidenten die niet opgelost kunnen worden door de eerste lijn.
 

Dit neem je mee

  • Je volgt op dit moment niveau 3/4 van het mbo in de richting van ICT;
  • Je neemt graag initiatief en bent proactief;
  • Je bent in staat zelfstandig te werken en bent communicatief vaardig;
  • Jij als geen ander bent integer en nauwkeurig in het werk wat je doet;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent 5 dagen in de week beschikbaar voor 5 tot 6 maanden.

Bij Grolsch ligt de stage in jouw handen. Ben jij nieuwsgierig, proactief en maak je graag projecten eigen? De mogelijkheden zijn eindeloos en hoe pro-actiever je bent, hoe meer je kunt leren!
 

Interesse? Overtuig ons!
Wil jij vanaf februari 2019 meewerken op de IT-afdeling van Koninklijke Grolsch? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.