Stage Human Resources

Interesse in HR en je hierin, naast de theorie, alvast verder in ontwikkelen? Het kan bij Grolsch!

 

Hoe? Tijdens jouw stage op Human Resources.

Waarom? Omdat jij je graag verdiept in verschillende HR-thema’s en hier een creatieve bijdrage aan wilt leveren! 

Waar? Op de brouwerij in Enschede.
Met wie? Samen met ons HR-team.

Wanneer? Vanaf september 2019.

 

Zoek jij een uitdagende meewerkstage en wil jij graag weten hoe het reilt en zeilt binnen een FMCG omgeving? Lees snel verder!

 

Binnen de afdeling…

…krijg jij vanaf september 2019 de uitgelezen kans om de wereld van Human Resources te ontdekken! De HR-afdeling binnen Koninklijke Grolsch is betrokken bij alle beslissingen en gebeurtenissen die betrekking hebben op de medewerkers. Je wordt volwaardig onderdeel van een team van ervaren professionals en krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Meedenken over diverse aspecten waar jouw interesses liggen wordt gewaardeerd en kan veel toevoegen aan de invulling van jouw stage.

 

Tijdens deze stage…

…houd je je bezig met het uitvoeren van administratieve werkzaamheden; zoals het aanmaken van contracten en brieven, dossieropbouw van ziekteverzuim en bied je ondersteuning t.b.v. personeelsadministratie. Daarnaast ondersteun je o.a. onze HR Business Partners bij hun werkzaamheden vanuit een tactische- en strategische invalshoek, optimaliseer en innoveer je lopende processen en lever je een actieve bijdrage bij verschillende HR-projecten. Je bent ook nog eens een van de aanspreekpunten vanuit HR voor alle collega’s binnen Grolsch. Als laatste ga jij je ook bezig houden met een stukje recruitment binnen Grolsch.

 

Wij zoeken…

Een 3e of 4e jaars hbo/wo-student, bij voorkeur in de richting Human Resources, die graag initiatief neemt, communicatief sterk is en zichzelf omschrijft als een organisatietalent. Jij als geen ander bent integer en nauwkeurig in het werk wat je doet, hebt een open houding en legt snel contact met mensen. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

 

Bij Grolsch heb je de invulling van de stage zelf in de hand. Door jouw pro-activiteit en nieuwsgierigheid geef jij vorm aan je eigen stage op het gebied van jouw interessegebieden. Hiermee wissel je de administratieve taken goed af.

 

Geïnteresseerd?

Gedreven genoeg om vanaf september 2019 bij ons stage te komen lopen? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.