Rayonmanager Den Haag - De Klok Dranken

Ben jij klaar om namens De Klok Dranken regio Den Haag te gaan veroveren? Met jouw buitengewone salesvaardigheden en eigen kijk op de wereld van dranken, zorg jij voor winst en toegevoegde waarde! Wij bieden je ondertussen een fantastisch opleidingsprogramma tot Horeca-Salestopper!
 

Hoe? Als aanstormend Salestalent bij De Klok Dranken!
Waarom? Omdat jij lef hebt en weet hoe de horecawereld in elkaar zit. 
Waar? Regio Den Haag. Fulltime.
Met wie? Met de mensen van De Klok Delfgauw.
 

Heb jij een echte passie voor dranken en weet jij gesloten deuren te openen? Lees snel verder!
 

Als Rayonmanager bij De Klok Dranken…
… ben je een onmisbare schakel op de afdeling Sales. Jouw doel? Het behalen van winstgroei doelstellingen, omzet en volume. Hoe? Door zelfstandige winstgevende acquisitie, door het opbouwen van een relevant netwerk en door toegevoegde waarde te creëren. Je vervult als Rayonmanager een zogenaamde ‘huisartsfunctie’ richting onze klanten op een breed scala productcategorieën zoals pils, speciaal bier, frisdrank, wijn, gedistilleerd, koffie/thee en non-food. Door écht te luisteren naar de behoeften en daar op in te spelen met jouw adviezen of met het koppelen van de juiste specialisten en leveranciers genereer je meerwaarde voor De Klok Dranken, Grolsch en uiteraard onze klanten!
 

Dit ga je doen door:

 • Je pipeline te managen op waarde en hierop te handelen door klantbezoeken;
 • Je pipeline te beheren in CRM en de verkoopkansen af te stemmen met je collega’s. Dit vanuit een continue goede samenwerking met de accountmanagers van Grolsch Horeca en andere partners;
 • Een optimale begeleiding richting de klant te borgen en hiermee op lange termijn toegevoegde waarde te genereren bij onze (nieuw verworven) verkooppunten en/of evenementen;
 • Een nauwe samenwerking met alle interne stakeholders, contacten en ondersteunende afdelingen.
   

Wij zoeken een salestalent met excellente deal closing skills.
Een charismatische teamspeler met grote drang en doorzettingsvermogen om gesloten deuren te openen. Dat is jouw kracht! Je bent een resultaat gedreven netwerker, maar altijd klantgericht. Communicatief sta je sterk in je schoenen, ook in het Engels. Daarnaast beschik je bij voorkeur al over een bestaand netwerk dat direct waarde voor je kan toevoegen. Planmatig werken is voor jou geen probleem en je staat open voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
 

Wat vinden we verder op jouw cv?

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een commerciële richting, bij voorkeur Hotelschool;
 • 2 - 4 jaar relevante verkoopervaring, bij voorkeur in de horeca/categorie (alcoholische) dranken;
 • Kennis van MS Office, kennis van SAP en CRM is een pré;
 • Je bent een echt horecadier. Ben je er niet om te werken, dan ben je er wel vanuit je eigen belangstelling;
 • Je bent woonachtig in of rondom Den Haag;
 • Beschikking hebben over een relevant bestaand netwerk in regio Den Haag is een pré.
   

Werken bij De Klok Dranken betekent, samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan.
 

Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. Vervolgstappen bij Grolsch zijn hierin ook mogelijk.
 • We investeren sterk in de ontwikkeling van je Horeca-Sales vaardigheden met ons meerjarige Sales trainingsprogramma. Naast algemene salesvaardigheden wordt er sterk op jouw persoonlijke ontwikkelpunten gecoacht. Ook investeren we in jouw productkennis met gecertificeerde opleidingen als SDEN en StiBON;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van de ervaring die je mee neemt.
 • Een goed pensioen en onze ruime huisbierregeling.
   

Wist je dat De Klok Dranken

 • Een 100% dochteronderneming is van Koninklijke Grolsch?
 • Met 5 vestigingen in Nederland ruim 3.000 klanten binnen horeca, evenementen en groothandels dagelijks in hun behoeftes voorziet?
 • De grootste drankengroothandel van Nederland is en zich als organisatie voortdurend ontwikkelt en verbetert?
 • Naast een prachtig portfolio aan Grolsch bieren een enorm ruim assortiment van dranken, food en non-food artikelen in haar assortiment heeft?
 • Volop in beweging is met circa 170 enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers en dat het klantbelang altijd voorop staat?
 • Als werkgever gelijke kansen biedt? De Klok Dranken is een plek waar iedereen zich kan ontwikkelen doordat we verschillen niet alleen accepteren, we omarmen ze! Diversiteit en inclusie is een van onze strategische thema’s, omdat we de voordelen zien voor zowel de medewerkers als voor onze organisatie.
   

Heb jij de sleutel tot succes en is deze vacature echt iets voor jou?
Wacht niet langer en stuur jouw CV en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Je sollicitatie kun je richten aan Frank Vonck.
 

Eerst meer weten over De Klok Dranken/Grolsch en jouw toekomstige carrière? Bezoek onze website!
 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.