Manager Vastgoed

Met overtuigingskracht en passie onze vastgoedstrategie leiden? Kom werken bij Grolsch!

Hoe? Als Manager Vastgoed bij Koninklijke Grolsch.
Waarom? Omdat jij op zoek bent naar een dynamische en commerciële werkomgeving, sterke kennis hebt van vastgoed en energie krijgt van het ontwikkelen van een afdeling!
Waar? Binnen heel Nederland, je bent 1-2 dagen in de week werkzaam op de Brouwerij in Enschede, waar je je collega’s van de afdeling Vastgoed treft en schakelt met andere disciplines binnen Grolsch. Daarnaast ligt er ook een mogelijkheid te werken vanuit ons kantoor in Amsterdam of vanuit huis.
Met wie? Met het Vastgoed team en andere disciplines (Finance, Sales, Legal) binnen Grolsch.

Als Manager Vastgoed…
… ben je eindverantwoordelijk voor het (commerciële) beheer van onze vastgoedportefeuille. Je stuurt hierin het Vastgoed team van Grolsch aan en bent met het team verantwoordelijk voor alle commerciële en technische aangelegenheden betreffende de vastgoedportefeuille. Denk hierbij ook aan verduurzaming. Jouw doel? Zorgen dat het (commerciële) beheer van de horeca panden die Grolsch in eigendom heeft en huurt aansluit bij de lange termijn strategie van ons horecakanaal. Hoe? Door verantwoordelijk te zijn voor het financiële resultaat van de vastgoed P&L en de daar bijbehorende groeiambitie te realiseren. Enerzijds door zelfstandig de bestaande huurcontracten en beheersactiviteiten te optimaliseren, waarbij je proactief onderhandelingen aangaat en overeengekomen wijzigingen contractueel vastlegt. Anderzijds door – in nauwe samenwerking met de horeca sales afdeling – het rendement op onze vastgoedportefeuille te optimaliseren. Als Manager Vastgoed geef je leiding aan twee Technisch Managers Vastgoed en een Binnendienst Medewerker Vastgoed.

Dit ga je nog meer doen:

 • Ontwikkelen van beleid ten aanzien van vastgoed, zowel lange termijn visie als ten aanzien van realisatie van optimale toegevoegde waarde, in lijn met de strategie in ons horecakanaal;
 • Het commercieel, financieel en juridisch afwegen van (soms tegenstrijdige) belangen om te komen tot de optimale oplossingen voor Grolsch ten aanzien van de vastgoedportefeuille;
 • Op basis van gedegen financiële, technische en juridische analyse besluiten over onderhoud, verbouwing en andere investeringen op het gebied van vastgoed (in samenwerking met de technisch managers vastgoed), binnen het gestelde vastgoed budget;
 • Stakeholder management, intern (o.a. Directie, Sales, Legal & Finance) en extern (huurders, pandeigenaren);
 • Je bent financieel eindverantwoordelijk voor onze vastgoed P&L.

Wij zoeken Manager Vastgoed die impact durft te maken!
Een echte teamspeler die sterk in zijn of haar schoenen staat en makkelijk zijn weg vindt binnen een commerciële organisatie. Vanuit jouw overtuigende en analytische skills ben jij in staat om zaken snel te overzien en durf je beslissingen te nemen. Je bent flexibel, zelfstandig en vooruitstrevend. Jouw ondernemerschap, contactuele en juridische skills maken dat jij een grote bijdrage gaat leveren aan de verbetering van de kwaliteit van onze vastgoedportefeuille.

Wat vinden we verder op jouw cv?

 • Een relevante wo-opleiding (bijvoorbeeld Vastgoed, Finance, Bedrijfskunde, Recht);
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je brengt bij voorkeur leidinggevende ervaring met je mee;
 • Je beschikt over aantoonbare inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van vastgoed (commercieel, juridisch, financieel en technisch);
 • Je hebt sterke affiniteit met horeca en commercie;
 • Je bent ervaren in professioneel onderhandelen;
 • Je bent ondernemend, denkt in oplossingen, bent klantgericht en vooruitstrevend.

An offer you can’t refuse
Werken bij Grolsch betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. We geloven dat het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen!

 Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

 • Ben je op zoek naar de juiste balans tussen werk en privé? Wij bieden de mogelijkheid om deels thuis te werken. Werk je liever volledig op kantoor? Ook dat is mogelijk!
 • Een gezellige donderdagmiddagborrel op de brouwerij in Enschede, op vrijdag werken de meeste collega's namelijk vanuit huis. Werk je toch op vrijdag vanuit kantoor Amsterdam dan is er ook hier een leuke weekafsluiter!
 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goed pensioen en een mooi aantal vakantiedagen zijn vanzelfsprekend.
 • Onze befaamde “huisbier regeling”. Elke maand mag jij 3 kratten Grolsch meenemen, zorg er goed voor!  :)

Wist je dat Grolsch

 • Een historie heeft die teruggaat tot 1615 en we daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland behoren?
 • Uitsluitend bier brouwt en is uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland?
 • Zich sinds 1995 ‘Koninklijk’ mag noemen?
 • We als werkgever gelijke kansen bieden? Grolsch is een plek waar iedereen zich kan ontwikkelen doordat we verschillen niet alleen accepteren, we omarmen ze! Diversiteit en inclusie is een van onze strategische thema’s, omdat we de voordelen zien voor zowel de medewerkers als voor onze organisatie.
 • 750 collega’s voor jou heeft in Nederland bij Grolsch en onze dochteronderneming De Klok Dranken?
 • Onderdeel uitmaakt van Asahi Europe & International en een sterk en divers merkenportfolio heeft met o.a. Grolsch, Peroni, Pilsner Urquell en Asahi?

Is het jouw tijd voor Grolsch?
Wacht niet langer, stuur jouw cv en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Je sollicitatie kun je richten aan Daniek Marcus.