Maintenance stagiair

Heb jij een passie voor techniek? Wij bieden de perfecte stageplek binnen ons maintenance team van Koninklijke Grolsch!

Hoe?                     Tijdens jouw stage op de maintenance afdeling.
Waarom?            Omdat jij je graag bezig bent met techniek.
Waar?                  Op de brouwerij in Enschede.
Met wie?             Samen met ons maintenance-team.
Wanneer?           Per direct.

Binnen de afdeling…
…krijg jij de uitgelezen kans om tijdens je stage ervaring op te doen binnen onze productie omgeving. Je werkt nauw samen met de collega’s van de technische dienst, samen zorg je ervoor dat ons machinepark zo optimaal mogelijk draait. 

Tijdens deze stage…
…assisteer jij je collega’s in het uitvoeren van gepland en correctief onderhoud. Denk hierbij aan revisie van kleppen, pompen, transportsystemen en inpakmachines. Maar ook mechanische aanpassingen aan installaties waar nodig. Daarnaast assisteer je in inspectierondes en in het analyseren van storingen. Ook voer je geplande werkzaamheden uit die zowel correctief als preventief van aard zijn.
Mocht je ergens ruimte zien voor verbetering dan horen we het graag!

Wij zoeken…
…een bbl’er met een werktuigbouwkundige achtergrond (niveau 3-en/of 4) die voor een langere periode bij ons aan de slag wilt gaan. Daarnaast zijn wij ook opzoek naar een stagiaire met een technische mbo opleidingsachtergrond. 

Geïnteresseerd?
Gedreven genoeg om bij ons stage te komen lopen? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.