Magazijnmedewerker

Samen werken, samen winnen, daar leven we voor. Welkom bij De Klok Dranken! 

Voor onze nieuwe vestiging in Almere zijn wij op zoek naar magazijnmedewerkers ( op termijn 3 ploegen).

Dit ga je doen: 
Als magazijnmedewerker werk je in een gezellig team op onze nieuwe vestiging van De Klok Dranken in Almere. Jouw doel? Zorgen dat al onze horecaklanten van dranken worden voorzien. Hoe je dat doet? Met een voicepickingsysteem, zodat je je handen vrij hebt voor het op de pallet laden van de (zware) producten die de klant besteld heeft. Je houdt je dus bezig met het uitvoeren van het volledige proces van inkomende en uitgaande goederen, zoals goederenontvangst, orders verzamelen, scannen, controleren, et cetera. Uiteraard werk je volgens onze processen en werk je in een WMS. De werkinstructies en veiligheidsinstructies volg je met plezier op. Regelmatig help je mee met het uitvoeren van periodieke tellingen. Als laatste meld je het uiteraard als iets misgaat en denk je altijd mee in hoe het nog beter kan. 

Wie ben jij? 
Wij zoeken een magazijnmedewerker die stressbestendig is. Onze magazijnmedewerker is een teamspeler in hart en nieren. Dat is jouw kracht! Je bent accuraat en de klant is bij jou altijd koning. Je bent bereid om op termijn in drie-ploegendienst te werken en weet het overzicht te behouden. Tijdens drukke periodes is het mogelijk dat je af en toe in het weekend moet werken, maar dit doen we uiteraard met z’n allen! Daar staat uiteraard ook een zeer aantrekkelijke vergoeding tegenover. 

In januari 2023 zullen de werkzaamheden starten in Almere. 

Wat krijg je van ons?  

 • Een goed salaris, gebaseerd op de cao Drankenindustrie- en Groothandel (€1744,- tot €2500,-); 

 • Je werkt in een súper goede sfeer. Deze collega's zijn bevlogen, gezellig en enthousiast! 

 • Je krijgt veel vrije tijd! 25 vakantiedagen én 13 ADV dagen (die ADV dagen kan je ook uit laten betalen);  

 • Onze befaamde huisbierregeling is ook voor jou; elke maand mag jij 3 kratten bier meenemen! 

 • Het gehele assortiment kan jij bestellen tegen inkoopsprijs; 

 • Je mag gebruik maken van de collectieve zorgverzekering;  

 • Een goede pensioenopbouw is geregeld;  

 • Een eindejaarsuitkering van 2% wordt aan je uitgekeerd;  

 • 8 % vakantiegeld bouw je op en wordt jaarlijks uitbetaald in mei; 

 • Vergoeding van jouw reiskosten conform ons reglement;  

 • Vind jij het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. 

Enthousiast? Laat wat van je horen, stuur je naam en telefoonnummer aan Erik Jan Leenders via Whatsapp naar 06-53608011 of mail naar erikjanleenders@deklokdranken.nl óf solliciteer hier!!