Key Account Assistent(e) Retail

Met passie voor retail, commercie en ‘bier’ bijdragen aan de verdere groei van onze organisatie? Kom werken bij Grolsch!

Hoe? Als Key Account Assistent(e) Retail.
Waarom? Omdat jij onderdeel wilt zijn van een winnend team!
Waar? Op onze Brouwerij in Enschede. Het betreft een fulltime functie.
Met wie? Met het Sales Retail team.

Als Key Account Assistent(e)…
…. Werk je op de afdeling Retail Sales van Grolsch. Jouw doel? Samen met het salesteam heb je de ambitie om te winnen bij de grootste retailers van Nederland. Hoe? Door de spin in het web te zijn in de samenwerking met klanten als Albert Heijn en Jumbo en ervoor te zorgen dat onze commerciële plannen perfect zijn vastgelegd en uitgevoerd worden. Samen met de collega’s van o.a. Marketing, Finance en Demand Planning zorg je ervoor dat de samenwerking met de klant vlekkeloos en volgens plan verloopt. In deze rol ben jij één van de drijvende krachten achter een jong en ambitieus retail team!

Dit ga je nog meer doen:

 • Je evalueert successen met als doel deze breder te implementeren. Hierin ben je niet bang om aan te geven waar er nog ruimte voor verbetering ligt, zowel richting collega’s als klanten;
 • Je houdt je bezig met de afhandeling en borging van (financiële) actieplanning. Denk hierbij aan het beheer van onze promotieplanning, maar ook de afstemming met klanten;
 • Je bent actief bezig met de controle op en de verbetering van het budget.

Wij zoeken een energieke Key Account Assistent(e) met sterke sociale skills.
Een echte teamspeler die sterk in zijn schoenen staat en makkelijk zijn/haar weg vindt binnen een dynamische organisatie. Je bent accuraat, analytisch en hebt aandacht voor detail. Vanuit jouw communicatieve vaardigheden weet je hoe je klanten te woord staat, als ook te overtuigen indien nodig. Daar ligt jouw kracht! Je schakelt makkelijk tussen alle levels van een organisatie en wanneer het moet, weet je hoe het is om onder druk te werken, prioriteiten te stellen en breng je projecten tot een succes.

Wat vinden we verder op jouw cv?

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in commerciële en/of economische richting;
 • 3 - 5 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring binnen Retail is een pre;
 • Goede kennis van Excel, ervaring in SAP is een pre.

An offer you can’t refuse
Werken bij Grolsch betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. We geloven dat het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen!

Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goed pensioen en een mooi aantal vakantiedagen zijn vanzelfsprekend.
 • Onze befaamde “huisbier regeling”. Elke maand mag jij 3 kratten Grolsch meenemen! :)

Wist je dat Grolsch

 • Een historie heeft die teruggaat tot 1615 en we daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland behoren?
 • Uitsluitend bier brouwt en is uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland?
 • Zich sinds 1995 ‘Koninklijk’ mag noemen?
 • 600 collega’s voor jou heeft in Nederland?
 • Onderdeel uitmaakt van Asahi Breweries Europe Group, een sterk en divers merkenportfolio heeft met o.a. Grolsch, Peroni, Meantime en Asahi?

Is deze vacature echt iets voor jou?
Wacht niet langer en stuur ons jouw motivatiebrief en cv via onze website. Je sollicitatie kun je richten aan Wencke Ellenbroek. Reageren kan tot uiterlijk 9 augustus 2020.

Vragen over de rol? Bel ons!

Eerst meer weten over Grolsch en jouw toekomstige carrière? Bezoek onze website!