Junior Project Manager

Krijg jij energie van project management en continu verbeteren? Kom werken bij Koninklijke Grolsch!

Hoe? 
Als Junior Project Manager
Waarom? Omdat jij graag bezig bent met de ontwikkeling en verbetering van mensen, processen, installaties en techniek.
Waar? Op onze Brouwerij in Enschede, fulltime, gedurende een vastgestelde periode van één jaar
Met wie?Met de  kwaliteitsafdeling en ons projectenteam van de Maintenance & Engineerings afdeling.

Als Junior Project Manager….
….Werk je binnen de Intergrated Supply afdeling van Koninklijke Grolsch. Jouw doel? Jij zorgt ervoor dat technische en kwaliteit gerelateerde projecten binnen onze brouwerij tegen de juiste bedrijfsstandaarden en verwachtingen worden uitgevoerd. Hoe? Als junior projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwikkelen, uitvoeren en opleveren van diverse technische projecten. Denk hierbij aan het begeleiden van nieuwe installaties, software gerelateerde projecten en optimalisaties en verbeteringen richting kwaliteitswaarboring binnen het verpakkingsproces! Als Junior Projectmanager overeenstem je de technische beschikbaarheid van de middelen en installaties met de engineering- , kwaliteits- en productiemanagers. Plannen is jouw tweede natuur en daarmee ga jij geen uitdaging uit de weg!

Dit ga je nog meer doen

 • Je bepaalt wat jij nodig hebt om het project goed te laten verlopen, denk hierbij aan een tijdsplanning en resources;
 • Je bewaakt het budget, de personeelsplanning, het algehele verloop en deadlines van het project waar jij de eindverantwoordelijke voor bent;
 • Je verzorgt een eenduidige projectaanpak en bewaakt deze processen;
 • Je houdt je bezig met het valideren van processen;
 • Je evalueert projecten om verbeteringen in kaart te brengen en stuurt aan op deze verbeteringen.

Wij zoeken een talentvolle Junior Project Manager die vol energie aan de slag gaat met multidisciplinaire technische projecten!
Een echte teamspeler die stevig in zijn/haar schoenen staat en energie krijgt van het continu verbeteren van processen. Vanuit sterke analyses, goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht krijg jij zowel interne als externe stakeholders mee. Op de momenten dat het nodig is, sta jij met beide benen op de grond.  Je weet op een zelfstandige, inspirerende en motiverende manier de leiding te nemen in projecten. Tijdens drukke momenten beschik jij over een helicopterview en weet jij de juiste beslissingen te maken. Alles om ervoor te zorgen dat jouw project een succes wordt en een positieve bijdrage levert aan de prestaties van Koninklijke Grolsch!

Wat vinden we op jouw cv?

 • Je beschikt over een hbo/wo opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Elektrotechniek, Chemische Technologie of Levensmiddelen Technologie;
 • Je staat aan het begin van je carrière en hebt bij voorkeur ervaring als projectmanager;
 • Je hebt een goede technische kennis van productieprocessen, bij voorkeur richting industriële automatisering en elektrotechniek;
 • Kennis van Proleit, Siemens PLC is een pré;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

An offer you can’t refuse
Werken bij Grolsch betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. We geloven dat het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen!

 Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

 • Een gezellige donderdagmiddagborrel, op vrijdag werken de meeste collega's namelijk vanuit huis!
 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goed pensioen en een mooi aantal vakantiedagen zijn vanzelfsprekend.
 • Onze befaamde “huisbier regeling”. Elke maand mag jij 3 kratten Grolsch meenemen, zorg er goed voor!  :)

Wist je dat Grolsch

 • Een historie heeft die teruggaat tot 1615 en we daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland behoren?
 • Uitsluitend bier brouwt en is uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland?
 • Zich sinds 1995 ‘Koninklijk’ mag noemen?
 • We als werkgever gelijke kansen bieden? Grolsch is een plek waar iedereen zich kan ontwikkelen doordat we verschillen niet alleen accepteren, we omarmen ze! Diversiteit en inclusie is een van onze strategische thema’s, omdat we de voordelen zien voor zowel de medewerkers als voor onze organisatie.
 • 750 collega’s voor jou heeft in Nederland bij Grolsch en onze dochteronderneming De Klok Dranken?
 • Onderdeel uitmaakt van Asahi Europe & International en een sterk en divers merkenportfolio heeft met o.a. Grolsch, Peroni, Pilsner Urquell en Asahi?

Heb jij de sleutel tot succes en is deze vacature echt iets voor jou?
Wacht niet langer, stuur jouw cv en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Je sollicitatie kun je richten aan Daniek Marcus.