HR-stagiaire

Weet jij van aanpakken, ben je enthousiast en communicatief sterk? Wij bieden de perfecte stageplek binnen ons HR team van Koninklijke Grolsch!

Hoe?                     Tijdens jouw stage op de HR-afdeling.
Waarom?            Omdat jij je graag verdiept in verschillende HR-thema’s en hier een creatieve         
                               bijdrage aan gaat leveren.
Waar?                  Op de brouwerij in Enschede.
Met wie?             Samen met ons HR-team.
Wanneer?           Vanaf februari 2021.

Binnen de afdeling…
…krijg jij vanaf februari 2021 de uitgelezen kans om de wereld van Human Resources te ontdekken! De HR-afdeling binnen Koninklijke Grolsch is betrokken bij alle beslissingen en gebeurtenissen die betrekking hebben op de medewerkers. Je wordt volwaardig onderdeel van een team van ervaren professionals en krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Tijdens deze stage…
…houd je je bezig met onder andere het uitvoeren van administratieve werkzaamheden; denk hierbij aan het opstellen van arbeidscontracten en dossieropbouw van ziekteverzuim. Daarnaast bied je ondersteuning aan de HR-Adviseurs en HR Business Partners bij hun werkzaamheden vanuit een tactische- en strategische invalshoek. Je optimaliseert en innoveert lopende processen en levert een actieve bijdrage bij verschillende HR-projecten. Naast dat je één van de aanspreekpunten bent vanuit HR voor alle collega’s binnen Grolsch, ga jij je ook bezig houden met de invulling van de stagevacatures voor het nieuwe collegejaar. Kortom, genoeg om te doen!

Wij zoeken een student die graag initiatief neemt…
…mee denkt in oplossingen, communicatief sterk is en zichzelf omschrijft als een organisatietalent. Bij Grolsch heb je namelijk de invulling van de stage zelf ik de hand. Door jouw proactieve houding en nieuwsgierigheid geef jij vorm aan je eigen stage op het gebied van jouw interessegebieden. Hiermee wissel je de administratieve taken goed af.
Jij bent integer en nauwkeurig in het werk wat je doet, hebt een open houding en legt snel contact met mensen.

Dit neem je mee:

  • Je zit in het 3e of 4e jaar van je hbo opleiding, bij voorkeur richting Human Resources;
  • Je hebt eerlijke mening en frisse blik op het gebied van HR-processen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

 Goed om te weten:

  • Vanwege Covid-19 is er een kans dat je volledig vanuit huis zal gaan werken;
  • Minimaal 5 maanden, 4 of 5 dagen in de week;
  • Maandelijkse stagevergoeding;
  • Startdatum vanaf bij voorkeur Februari 2021.

Geïnteresseerd?
Gedreven genoeg om vanaf februari 2021 bij ons stage te komen lopen? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.