HR Business Partner

Ben jij hands-on, betrokken en mensgericht? Kom verder bouwen aan een ambitieuze en groeiende organisatie! Kom werken bij De Klok Dranken!

Hoe? Als HR Business Partner.
Waarom? Omdat jij graag werkzaam bent in een dynamische omgeving.
Waar?  Op al onze vestigingen van De Klok Dranken en deels vanuit huis. 32-40 uur.
Met wie?  Met de Mensen van De Klok!

Als HR Business Partner…
…. werk je in het HR team van De Klok Dranken. Jouw doel? Jij zorgt, samen met het management team waar je onderdeel van uitmaakt, voor de vormgeving en uitvoering van de organisatorische en personele agenda van De Klok Dranken. Hoe? Onder andere door de ontwikkeling van de benodigde organisatiestructuur en optimaal bezettingsmanagement van onze zelfstandige en groeiende organisatie. Maar ook door het coördineren van Performance en Talent Management. Je ontwikkelt bijvoorbeeld de benodigde competenties en vaardigheden waarmee de mensen van De Klok het onderscheid blijven maken in de markt. Je speelt hierbij feilloos in op de behoeften van onze vijf vestigingen verspreid over Nederland.

Dit ga je nog meer doen

 • De in-, door- en uitstroom van De Klok Dranken op basis van organisatiebehoeften;
 • Recruitment van medewerkers middels beschikbare tools en netwerken;
 • Je faciliteert de betrokkenheid en de juiste mindset binnen de organisatie;
 • Je levert projectmatige coördinatie voor de ontwikkelingsagenda, met een leidende rol in de ontwikkeling van projectmanagementvaardigheden binnen de gehele organisatie;
 • Je werkt samen met het HR team van Grolsch, bestaande uit Compensation & Benefits, Organization- & Talent Development en HR Business Partners.
 • Je rapporteert aan de General Manager van De Klok Dranken, en hebt een functionele lijn naar de HR Directeur van Grolsch;
 • Je stuurt een parttime HR Assistente aan.

Wij zoeken een zelfstandige HR Business Partner die in staat is te excelleren in een veranderende omgeving.
Je werkt graag samen, bent analytisch en integer. Vanuit jouw betrokkenheid en ervaring in het begeleiden van organisatieveranderingstrajecten ga jij het verschil maken in deze rol. Daarnaast ben je in staat om de vertaalslag te maken van onze business agenda naar strategische HR prioriteiten. Vanuit planmatig en oplossingsgericht werken weet jij het overzicht te houden tijdens onze drukke zomermaanden. Je werkt niet vanuit één vaste locatie maar bent flexibel en toegankelijk voor álle vestigingen van De Klok Dranken, dat maakt deze baan veelzijdig en uniek!

Wat vinden we verder op jouw CV?

 • Je beschikt over een afgeronde hbo of wo opleiding, bij voorkeur in de richting van HRM;
 • 5 tot 7 jaar relevante werkervaring vanuit een rol waarin je hebt geadviseerd richting (sr.) management;
 • Je hebt ervaring in de basis HR competenties, zoals werving & selectie, verzuimmanagement, functiewaardering, wet- en regelgeving, performance- en talentmanagement;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift.

Werken bij De Klok Dranken betekent, samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan.

Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

 • Een fulltime job met de juiste balans tussen werken en privé, ook na COVID-19 bieden we de mogelijkheid om deels thuis te werken!
 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. Vervolgstappen bij Grolsch zijn hierin ook mogelijk;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van de ervaring die je mee neemt;
 • 29 vakantiedagen én onze ruime ‘huisbierregeling’ van het volledige Grolsch assortiment.

Wist je dat De Klok Dranken

 • Een 100% dochteronderneming is van Koninklijke Grolsch?
 • Met 5 vestigingen in Nederland ruim 3.000 klanten binnen horeca, evenementen en groothandels dagelijks in hun behoeftes voorziet?
 • Naast een prachtig portfolio aan Grolsch bieren, ruim 4.500 artikelen in haar assortiment heeft?
 • Volop in beweging is met circa 170 enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers en dat het klantbelang altijd voorop staat?
 • We als werkgever gelijke kansen bieden. De Klok Dranken is een plek waar iedereen zich kan ontwikkelen doordat we verschillen niet alleen accepteren, we omarmen ze! Diversiteit en inclusie is een van onze strategische thema’s, omdat we de voordelen zien voor zowel de medewerkers als voor onze organisatie.

Heb jij de sleutel tot succes en is deze vacature echt iets voor jou?
Wacht niet langer en stuur jouw CV en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Je sollicitatie kun je richten aan Ruud Rooijakkers.

Mocht je interesse hebben dan horen wij dit graag, het kan zijn dat we de vacature sluiten zodra we veel reacties hebben ontvangen. Eerst meer weten over De Klok Dranken/Grolsch? Bezoek onze website!

Voor deze vacature wordt zowel intern als extern gelijktijdig geworven.