Horeca vrachtwagenchauffeur C of CE

Samen werken, samen winnen, daar leven we voor. Welkom bij De Klok Dranken!

Draag jij de horeca een warm hart toe? Ben jij als vrachtwagenchauffeur beschikbaar of wil je eens totaal iets anders doen? Kom dan bij ons in Almere werken als

Horeca Vrachtwagenchauffeur (32-40 uur)

Dit ga je doen:

Als Vrachtwagenchauffeur kom je ’s morgens tussen 0600 en 0800 uur samen met je bijrijder binnen bij De Klok Dranken in Almere voor een nieuwe afwisselende dag. Na binnenkomst pak je iets te drinken en klets je even bij met je collega’s. Tegelijkertijd bekijk je de ritplanning voor die dag. Vandaag ga je restaurants, bioscopen en evenementen beleveren en van die klanten neem jij de emballage weer mee terug. Kortom: Horeca in alle soorten en maten. Het is druk, maar jij maakt je geen zorgen! Jij gaat het allemaal regelen vandaag. Samen met je bijrijder richt jij zelf je bakwagen in met alle adressen van vandaag. Je zet je lading goed vast met de spijlen die in de rongen passen en zet de elektrische pompkar veilig vast in de bakwagen. Dan begint je rit.

Op alle adressen waar je vandaag komt ben je weer van harte welkom. Dat komt, omdat je met alle klanten in de afgelopen jaren een goede verstandhouding hebt opgebouwd. De Klok Dranken vindt het belangrijk dat dit contact goed wordt onderhouden door jou en jij voelt je daar ook prima bij. Het is dan ook hartstikke leuk om, samen met je bijrijder, op deze diverse vertrouwde adressen te komen.

Tijdens het lossen maak je samen met je bijrijder gebruik van alle handigheidjes die je hebt geleerd om het (zware) werk zo slim mogelijk te doen. Het is altijd wel even puzzelen met de emballage die je mee terugneemt om te zorgen dat je gemakkelijk bij de lading kan die nog gelost moet worden.

Bij De Klok Dranken krijg je je eigen vrachtwagen. Een ander voordeel is dat het werk bij De Klok Dranken eenvoudig is, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van CMR’s. Het enige wat je aan de klant geeft is de print uit de scanner van de geleverde producten en de mee teruggenomen emballage. Bovendien heb je niet veel te maken met de rij- en rusttijdenwet, omdat je niet zo heel veel kilometers maakt per dag. Dat scheelt jou als chauffeur heel veel administratie en rekenwerk.

Tussen 15:00 en 17:00 uur ben je klaar en ruim je de emballage met je collega op. Daarna kan je lekker naar huis. De sportschool hoef je niet meer in, omdat je voldoende beweging hebt gehad! Kortom, je hebt een enorm gave baan als vrachtwagenchauffeur bij De Klok Dranken.

Wie ben jij?
Je bent als vrachtwagenchauffeur een teamspeler in hart en nieren en het visitekaartje van De Klok Dranken. Je maakt makkelijk contact en de klant is bij jou altijd koning. Of het nu gaat om de service of om het papierwerk, jij zorgt ervoor dat alles in orde is. Dat is jouw kracht!

Ook tijdens de drukke zomermaanden weet jij het hoofd koel te houden. Je moet wel eens in het weekend werken, maar dat doen we met elkaar. Daar staat uiteraard een aantrekkelijke vergoeding tegenover.

In Januari 2023 zal de vestiging in Almere worden geopend. Als jij in die vestiging gaat starten als vrachtwagenchauffeur krijg je van ons een hoge tekenbonus netto uitbetaald. Voor meer informatie over de hoogte van het bedrag kun je contact zoeken met Erik Jan Leenders op 0653608011.

Wat krijg je van ons?

 • Je begint met je werk in een nieuw team, waar we direct vanaf de eerste dag met elkaar zorgen voor een súper goede sfeer;
 • Een goed salaris, gebaseerd op cao Drankenindustrie- en Groothandel (€2065,- tot €2800,-);
 • Werktijden die over het algemeen beginnen tussen 06:00-08:00 uur en eindigen tussen 15:00-17:00 uur;
 • Je krijgt veel vrije tijd! 25 vakantiedagen én 13 ADV dagen (die ADV dagen kan je ook uit laten betalen);
 • Veel aandacht voor je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling, zoals (de door ons betaalde) verlenging van je Code 95;
 • Onze befaamde huisbierregeling is ook voor jou; elke maand mag jij 3 kratten bier mee naar huis nemen, waar je alleen belasting over betaalt;
 • Het gehele drankassortiment kan jij bestellen tegen inkoopsprijs;
 • Je mag gebruik maken van de collectieve zorgverzekering;
 • Een goede pensioenopbouw is geregeld;
 • Een eindejaarsuitkering van 2% wordt aan je uitgekeerd;
 • 8 % vakantiegeld bouw je op en wordt jaarlijks uitbetaald in mei;
 • Vergoeding van jouw reiskosten conform ons reglement;

Enthousiast? Top! Laat wat van je horenstuur je naam en telefoonnummer via Whatsapp naar Erik Jan Leenders op 06-53608011, mail naar erikjanleenders@deklokdranken.nl óf solliciteer hier!!