Commercieel Binnendienst Medewerker Horeca

Met passie voor horeca en commercie bijdragen aan de verdere groei van onze organisatie? Kom werken bij Grolsch!

Hoe? Als Commercieel Binnendienst Medewerker Horeca.
Waarom? Omdat jij energie krijgt van een veelzijdige, complexe job!
Waar? Op onze Brouwerij in Enschede, fulltime.
Met wie? Met het Business Services Team.

Als Commercieel Binnendienst Medewerker Horeca…
…. Werk je op de afdeling Business Services van Grolsch. Jouw doel? Jij zorgt ervoor dat alle commerciële processen rondom onze horecaklanten vlekkeloos verlopen. Hiermee genieten zij van onze optimale service vanuit Grolsch! Hoe? Door eerste contactpersoon te zijn voor onze Horeca Accountmanagers en hen administratieve ondersteuning te bieden. Gemaakte deals worden nauwkeurig door jou vastgelegd, enige financiële en juridische kennis helpt jou hierin. Daarnaast beheer je klantdata, controleer je budgetten en onderhoud je contact met verschillende stakeholders. In deze rol ben jij één van de drijvende krachten achter een winnend en ambitieus team!

Dit ga je nog meer doen:

 • Je houdt je bezig met commerciële en administratieve operationele taken voor de commerciële dienstverlening van horeca;
 • Je neemt deel aan projecten bijvoorbeeld richting efficiëntie en procesontwikkeling, en je creëert en onderhoud standaard operationele procedures/werkinstructies;
 • Je voert contractuele verplichtingsactiviteiten uit, denk hierbij aan bonus en/of sponsoring bij voorboekingen en betalingen;
 • Je biedt administratieve ondersteuning voor events en claimverkeer, waardoor je jezelf steeds verder ontwikkelt en in de toekomst allround ondersteuning kunt bieden binnen het Business Services Team.

Wij zoeken een Commercieel Binnendienst Medewerker met een sterk analytisch denkvermogen.
Een echte teamspeler die sterk in zijn schoenen staat en makkelijk zijn/haar weg vindt binnen een dynamische organisatie. Je bent een proactieve commercieel administratieve duizendpoot die veel ballen tegelijk in de lucht kan houden en energie krijgt van complexiteit. Je bent precies, hebt affiniteit met financiën en juridische zaken en voelt je prettig buiten je comfortzone. Hierdoor zetten we jou met gemak in als back-up voor collega’s. Vanuit jouw communicatieve vaardigheden weet je hoe je diverse stakeholders te woord staat, te coachen en te overtuigen indien nodig. Daar ligt jouw kracht! Je schakelt makkelijk met een positieve instelling tussen alle levels van een organisatie en wanneer het moet, weet je hoe het is om onder druk te werken, prioriteiten te stellen en breng je projecten tot een succes.

Wat vinden we verder op jouw cv?

 • Je beschikt over een afgeronde mbo niveau 4 of hbo opleiding, bijvoorbeeld in de richting van bedrijfsadministratie, juridisch medewerker, bedrijfseconomie, MER of rechten;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen commerciële binnendienst;
 • Ervaring in SAP, CRM en MS Office is een pre.

An offer you can’t refuse
Werken bij Grolsch betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. We geloven dat het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen!

Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

 • Ben je op zoek naar de juiste balans tussen werk en privé? Wij bieden ook na COVID-19 maatregelen de mogelijkheid om deels thuis te werken.
 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goed pensioen en een mooi aantal vakantiedagen zijn vanzelfsprekend.
 • Onze befaamde “huisbier regeling”. Elke maand mag jij 3 kratten uit ons rijke assortiment meenemen! :)

Wist je dat Grolsch

 • Een historie heeft die teruggaat tot 1615 en we daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland behoren?
 • Uitsluitend bier brouwt en is uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland?
 • Zich sinds 1995 ‘Koninklijk’ mag noemen?
 • 650 collega’s voor jou heeft in Nederland?
 • Onderdeel uitmaakt van Asahi Europe & International en een sterk en divers merkenportfolio heeft met o.a. Grolsch, Peroni, Pilsner Urquell en Asahi?

Is deze vacature echt iets voor jou?
Solliciteer dan via de website en wie weet spreken we je snel! Vergeet hierbij niet je motivatiebrief. :) Je sollicitatie kun je richten aan Daniek Marcus.
Je kan reageren tot uiterlijk 23 juni 2021!