Asset Manager Vastgoed

Met overtuigingskracht, expertise en passie onze horeca vastgoedportefeuille beheren en uitbreiden? Kom werken bij Grolsch!

Hoe? 
Als Asset Manager Vastgoed bij Grolsch.
Waarom? Omdat jij op zoek bent naar een dynamische werkomgeving, je het beste uit je zelf wilt halen, nieuwe dingen wilt leren en je denkt in kansen om resultaten te verbeteren.
Waar? Binnen heel Nederland, met een focus op de Randstad. In deze (ambulante) fulltime baan ben je regelmatig (1 à 2 dagen in de week) werkzaam op de Brouwerij in Enschede, waar je je collega’s van de afdeling Vastgoed treft en schakelt met andere disciplines binnen Grolsch. Daarnaast ligt er ook een mogelijkheid te werken vanuit ons kantoor in Amsterdam.
Met wie? Met het Vastgoed team en andere disciplines binnen Grolsch.

Ben jij ondernemend en sterk in het acquireren c.q. aanhuren van vastgoedlocaties? En steengoed in een inhoudelijke, alsook commerciële aanpak van diverse vastgoeduitdagingen binnen onze bestaande vastgoedportefeuille? Lees snel verder!

Als Asset Manager Vastgoed…
… werk je binnen de afdeling Vastgoed van Grolsch. Jouw doel? Het optimaliseren van het rendement op onze vastgoedportefeuille in lijn met de algehele strategie binnen ons horecakanaal. Hoe? Enerzijds door zelfstandig de bestaande huurcontracten en beheersactiviteiten te optimaliseren, waarbij je proactief onderhandelingen aangaat en overeengekomen wijzigingen contractueel vastlegt. Anderzijds door – in nauwe samenwerking met de horeca sales afdeling - nieuwe locaties te verwerven, waarbij jouw netwerk de basis is voor succes.

Dit ga je nog meer doen

 • Het managen van verplichtingen van Grolsch Vastgoed vanuit goede financiële, technische en juridische analyses en belangenafweging over onderhoud, verbouwing en andere investeringen op het gebied van vastgoed;
 • Je bent het primaire aanspreekpunt voor horeca accountmanagers, huurders en verhuurders voor het commerciële beheer van de vastgoedportefeuille;
 • Opmaken van periode rapportages aangaande huurstromen en leegstand en analyses van huurprijzen;
 • Je levert een continue bijdrage aan het afdelingsbeleid en het formuleren van verbetervoorstellen op basis van gedegen (haalbaarheids-)analyses;
 • Het maximale onderhandelingsresultaat behalen bij (ver-)koop- en (ver-)huurovereenkomsten, de afhandeling hiervan, indien nodig met behulp van de juridische afdeling.


Wij zoeken een Asset Manager die impact durft te maken!
Een echte teamspeler die sterk in zijn schoenen staat en makkelijk zijn weg vindt binnen een commerciële organisatie. Vanuit jouw overtuigende en analytische skills ben jij in staat om zaken snel te overzien en durf je beslissingen te nemen. Hierin weet je zowel interne als externe stakeholders te overtuigen. Daar ligt jouw kracht! Je bent flexibel, zelfstandig en vooruitstrevend. Jouw ondernemerschap en contactuele skills maken dat jij een grote bijdrage gaat leveren aan de verbetering van de kwaliteit, als ook de uitbereiding van onze vastgoedportefeuille. Je bouwt en beheert een relevant netwerk binnen de vastgoed- en horecamarkt, met hierbij een focus op de Randstad. Bij voorkeur ben je hier ook woonachtig.

Wat vinden we verder op jouw cv?

 • Een relevante hbo/wo-opleiding (bijvoorbeeld Vastgoed & Makelaardij, Real Estate Management of Rechten);
 • 5-7 jaar relevante werkervaring op het gebied van vastgoedacquisitie, commercieel assetmanagement en/of projectontwikkeling;
 • Aantoonbare affiniteit met horeca en commercie;
 • Communicatief ben je vaardig in Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.


An offer you can’t refuse
Werken bij Grolsch betekent samen met je collega’s bijdragen aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. We geloven dat het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen!


Daar zetten we graag een aanbod tegenover waar je geen ‘nee’ tegen kunt zeggen:

 • Vind jij het belangrijk om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Wij ook! We besteden daarom aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling.
 • Om je werk goed uit te kunnen voeren heb je de beschikking over een auto, telefoon en laptop van de zaak;
 • Een goed pensioen en een mooi aantal vakantiedagen zijn vanzelfsprekend.


Wist je dat Grolsch

 • Een historie heeft die teruggaat tot 1615 en we daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland behoren?
 • Uitsluitend bier brouwt en is uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland?
 • Zich sinds 1995 ‘Koninklijk’ mag noemen?
 • 600 collega’s voor jou heeft in Nederland?
 • Onderdeel uitmaakt van Asahi Europe, een sterk en divers merkenportfolio heeft met o.a. Grolsch, Peroni, Meantime en Asahi. En dat we daarnaast diverse iconische horecapanden verspreid over het land in onze portefeuille hebben?


Is deze vacature echt iets voor jou?
Wacht niet langer, stuur jouw cv en motivatiebrief en wellicht ontmoeten we elkaar snel! Je sollicitatie kun je richten aan Wencke Ellenbroek.

Vragen over de rol? Bel ons en vraag vervolgens naar Eefje Ruiter.

Eerst meer weten over Grolsch en jouw toekomstige carrière? Bezoek onze website.