Afstudeerstage Supply Chain Planning

 Jouw theoretische kennis over Supply Chain Planning alvast toepassen in de praktijk? Het kan bij Grolsch!

Hoe? Binnen jouw afstudeeropdracht in het team van Supply Chain Planning. 
Waarom? Omdat jij graag bezig bent met logistieke vraagstukken en procesverbeteringen.
Waar? Op de brouwerij met de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
Wanneer? Vanaf september 2022.         

Zoek jij een uitdagende afstudeerstage waarbij je jouw opgedane kennis in de praktijk gaat toepassen? Lees dan snel verder!

Over de afdeling
De Supply Chain Planning afdeling is verantwoordelijk voor de vertaling van de volumevraag in een operationeel productieplan; van materialen en brouwsels tot aan het afleveren van de juiste producten aan onze klanten. Het doel is om een optimaal serviceniveau voor onze klanten te realiseren tegen minimale operationele kosten. Hierin is veel afstemming nodig met de verschillende operationele afdelingen bij Grolsch; denk hierbij aan de brouwafdeling, verpakkingsafdeling en het magazijn maar ook is er veel afstemming met commercie over bijvoorbeeld nieuwe introducties.

Binnen de stage op Supply Chain Planning…
… ga je 5 a 6 maanden aan de slag met je afstudeerproject en meewerken op de afdeling. Binnen de afdeling Supply Chain Planning zijn er verschillende disciplines zoals tactische productie planning, materiaal planning en scheduling. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden voor verschillende projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het optimaliseren van ons portfolio, de beste voorraadstrategie bepalen of het verbeteren van de productie efficiencies. Wij kunnen hier op basis van jouw interesses samen een invulling aan geven! Je werkt in het project nauw samen met collega’s in Commercie, Logistiek en Productie.

Wij zoeken een student met organisatorische ervaring die graag in teamverband werkt!
Je bent bezig met een opleiding in (Technische) Bedrijfskunde, Logistiek, Supply Chain Management of vergelijkbare studie op wo niveau. Daarnaast heb je een resultaat gedreven persoonlijkheid met goede organisatorische en analytische vaardigheden en sta je communicatief sterk in je schoenen.

Wat vinden we verder op jouw cv?

  • Je hebt goede kennis van Excel, ervaring met SAP en BI is een pré;
  • Uitstekende communicatieve en presentatievaardigheden;
  • Goede kennis van Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

Geïnteresseerd?
Gedreven genoeg om vanaf september 2022 bij ons stage te komen lopen? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.