Zodra je bij ons binnenloopt, voel je de trots. Trots op onze merken, ons bedrijf, ons vakmanschap en natuurlijk op onze bieren. Dat zit in ons DNA. Net als duurzaam en verantwoord ondernemen, in alles wat we doen. Omdat we geloven dat dat ons - én de wereld om ons heen - verder brengt.

In onze duurzaamheidsstrategie focussen we op vier prioriteiten:

          1. Stimuleren van sociale en economische groei;

          2. Bevorderen van verantwoord alcoholgebruik;

          3. Veiligstellen van de beschikbaarheid van water en het gebruik ervan reduceren;

          4. Reduceren van CO2 en afval. 

 

DVO verslag
Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds

Grolsch Vakmanschap is Meesterschap Fonds

Grolsch wil 'vakmanschap is meesterschap' in Twente en de Achterhoek ondersteunen. Jaarlijks krijgen daarom een aantal projecten vanuit dit fonds financiële ondersteuning. De projecten moeten daarbij uitblinken op het gebied van karakter en ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid.
Milieuvriendelijke brouwerij

Milieuvriendelijke brouwerij

De Grolsche Bierbrouwerij in Enschede is één van de meest milieuvriendelijke bierbrouwerijen ter wereld. Bij de bouw van de brouwerij in de periode 2001 - 2004 is nadrukkelijk rekening gehouden met verschillende milieuaspecten en een optimale inpassing van de brouwerij in de directe omgeving. Zo behoren we tot de top van zuinigste waterverbruikers in de wereld, is de brouwerij vrijwel geur- en geluidloos voor de omgeving en wordt vrijkomend biogas uit de waterzuivering hergebruikt voor het stoken van de stoomketels. Grolsch produceert 15% van de totale energiebehoefte zelf.
Verantwoord Alcoholgebruik

Verantwoord Alcoholgebruik

Via www.overalcohol.nl informeren we je over de gevolgen van alcoholgebruik. Alcohol in het verkeer, alcohol onder de 18 jaar, alcohol bij zwangerschap en alle andere vormen van onverantwoord alcoholgebruik keuren wij af. Wij willen waken voor de schadelijke effecten die onverantwoord alcoholgebruik tot gevolg kan hebben. Daarom werken wij samen met verschillende organisaties en belanghebbenden om onverantwoorde alcoholconsumptie aan te pakken.