Koninklijke Grolsch

Grolsch heeft een historie die teruggaat tot 1615 en behoort daarmee tot de oudste ondernemingen van Nederland. Grolsch brouwt uitsluitend bier en is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de allersterkste A-merken van Nederland. Daarnaast is Grolsch ook in internationaal verband een zeer gerespecteerd merk.

 

Bij Grolsch werken circa 600 medewerkers, in binnen- en buitenland. Sinds 1995 mag Grolsch zich 'Koninklijk' noemen. Meer informatie over het het ontstaan van bier, het brouwproces en de verschillende Grolsch bieren is te vinden op deze website. 

 

Corporate Video

Asahi Group Holdings

 

Sinds oktober 2016 is Grolsch onderdeel van Asahi Europe Ltd dat op haar beurt weer een dochteronderneming is van Asahi Group Holdings Ltd. Binnen Asahi Europe Ltd vallen naast Grolsch ook de merken Peroni en Meantime.

 

 

 

 

Asahi UK

De Klok Dranken

 

De Klok Dranken BV is een dochteronderneming van de Grolsche Bierbrouwerij Nederland BV.

 

 

De drankengroothandel levert een compleet pakket dranken, zoals bieren, frisdranken, gedistilleerd, wijnen en verschillende aanvullende artikelen, aan horecaondernemers, slijterijen, sportverenigingen, evenementen en bedrijven. Bovendien is De Klok Dranken exclusief leverancier van Grolsch fusten in haar rayon.

 

De Klok Dranken